Selasa, 28 Julai 2009

THE UNWANTED - TERPEDAYA (1985)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


34 ulasan:

  1. cepat ler.... aku nak lagu Kalau..... hehehehe

    BalasPadam
  2. ha..ha....rare kaw-kaw...ini barang.....

    BalasPadam
  3. KALAU pelan2 takut IMPIAN TAK TERJADI tapi aku WASPADA takut TERPEDAYA oleh TEMAN DI SEBERANG
    itulah tadi SELOKA PENGANTIN dan NYANYIAN BUAT SI GADIS di mana SETELAH KU KAU TINGGALKAN KE KERJA......

    BalasPadam
  4. wow, best...bila agaknya nak diupkan lagu2nya...tq zali

    BalasPadam
  5. zali dah up gambo pun kira dah ok bro....bagi dia masa sikitttt...penat terjah tadi tuuuu.....

    BalasPadam
  6. tak peduli aku nak jugak cepat2 dan sedap2...hihihihih

    BalasPadam
  7. gurau jer zali....take your time ..beb

    BalasPadam
  8. waaaa..Majulah Singapura,,heheh..

    BalasPadam
  9. thanksss..sirzali..ditungguuu..

    BalasPadam
  10. seller cakap taksempat advertise bro zali dah kaut....

    BalasPadam
  11. perghh........ni lagi marveloussssssssssss...tak ada 2 keping utk aku ke Li?????hehe......nih klu iklan dlm mudah tentu 200-300 nihhh......

    BalasPadam
  12. ni pun best kalau dapat.
    Fuh !!!!

    BalasPadam
  13. Up bro, jgn TERPEDAYA dgn kata2, hehehe.

    BalasPadam
  14. aku ambik sebelum dia nak advertise. kena cepat pasal banyak aku terlepas masa tu pasal terlewat setengah hari je.

    BalasPadam
  15. harap harapnya adalah lagi tu

    BalasPadam
  16. tgh cari album yang lain pulak

    BalasPadam
  17. kira mahal masa tu pasal keluaran CBS.
    album ketiganya 'Masih Ada Rindu 1986' besama Life Record mungkin murah sikit harganya.

    BalasPadam
  18. kulit kaset 'masih ada rindu' milik 'gen x67'. tq bro.

    BalasPadam
  19. ceh tak sempat gua nak rembat rupanya bro dah rembat dulu,hehehehe

    BalasPadam
  20. salam sir zali..saya tetap menanti album rare ni..walau setahun..haha..TQ

    BalasPadam