Rabu, 8 Julai 2009

AIDIL FITRI BERMAAF MAAFAN (1980)


akan datang di Bulan Ramadhan ini di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


52 ulasan:

  1. rasenya pon ada...tapi up la..

    BalasPadam
  2. Opssss..puasa pun belum lagi wehhhhh..heh heh

    BalasPadam
  3. waaahhh...
    besemangat....ekekeke

    BalasPadam
  4. ambik berkat awal da hehehe

    BalasPadam
  5. Siapa yg dok sembang kat telepon tu???

    BalasPadam
  6. yeehahhhh..... raya raya raya.......

    BalasPadam
  7. tak lama daaahhh ....
    sekarang nih pun syarikat rakaman dah tak sabar nak promosikan album2 raya .... heheheh .....
    so kita mesti lebih pantas dr mereka .... ahaks

    BalasPadam
  8. Ooooo..x kenal...
    yang lain tu tahu ler..

    BalasPadam
  9. pantas... kita cantas depa.

    BalasPadam
  10. wuyoooo.... terasa nak raya dah nie....power sir!

    BalasPadam
  11. tak sabar nak raya rasanya tu...

    BalasPadam
  12. raye budak yg happy.....
    bapak yg kopak.....
    dah 25 tahun tak raye kat KL.....
    teringat zaman budak2...
    pegi raye org ...
    carik duit....huhuhu...teringat ampang park....

    BalasPadam
  13. sentimental pulak nko Sham mlm mlm ni..

    BalasPadam
  14. semangat bermaaf-maafan tu yang utama ....... semoga kita kat sini semua dapat bermaaf-maafan .....

    BalasPadam
  15. huiyo....
    first time tengok cover belakang...
    sempoi...
    marila kita sama bermaaf-maafan...

    BalasPadam
  16. teringat zaman kanak2 wae...
    seronok jer memanjang...

    cover belakang tu time
    zaman sweet charity tgh up


    BalasPadam
  17. zaman kanak kanak tu yang paling best masa berhari raya.

    BalasPadam
  18. paling tak best masa disunatkan .... heheheh
    tak leh main Layang-Layang seperti insan yg lainnn

    BalasPadam
  19. Bahagianya puasa dan raya tahun ini. He he.

    BalasPadam
  20. selamat berpuasa tak lama lagi

    BalasPadam
  21. hahaha... amran tak sabo dah tu

    BalasPadam
  22. kat sini byk tempat dah x terima tempahan baju melayu..
    raya pakai baju tahun lepas ler nampak gayanya..

    BalasPadam
  23. gi tempah kat akak zorroe tuu ....
    dia pandai menjahit ....

    BalasPadam
  24. heh heh..ye ker?? boleh buat duit tuuu..

    BalasPadam
  25. dia amik tempahan secara Online lagi ....
    hehehe

    aku dah tempah 3 pasang dah set baju melayu kat dia ....
    lagi pun baju aku senang jer nak ukur ....
    gi ukur saiz tong drum tuu jer .... hehehe

    BalasPadam
  26. senang banyak tuuu..heh heh

    BalasPadam
  27. ops ... lupa nak habaq .... itu ukuran kain sarung nak dibuat sampin jer tuu ....
    actually .... saiz pinggang aku .... ala2 Antonio Banderas dlm citer Mask Of Zorroe2 tuu .... Antonio punya saiz badan .... mmg sesuai di jahit bajunya oleh Zorroe2

    BalasPadam
  28. uish... kalau tang baju melayu aku tak amik..
    aku amik jahit langsir aje.. maaf la kekanda kekanda semua ye.. hehehe..

    BalasPadam
  29. sebut je, cik zorroe dah muncul, hehehe

    BalasPadam
  30. errkkk .... tak sama ker ....
    aisey .... aku baru nak mintak ko jahitkan 1 kain langsir utk dijadikan baju melayu aku .... heheheh

    BalasPadam
  31. perhhh .... dia punya alarm system ... dasyat .... heheheh

    BalasPadam
  32. hehehe... alarm online mesti la kelasss..

    BalasPadam
  33. heheheheh ..... alarm dasyat tuu .....

    BalasPadam
  34. ekekekek..aku baru nak PM size baju aku....

    BalasPadam
  35. blog aku ni dah jadi site tempah baju raya.... hehehe

    BalasPadam