Selasa, 28 Julai 2009

KUMPULAN HI' BEAT - HARAPAN TINGGAL KENANGAN (1982)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


13 ulasan:

  1. tak kenai ....
    apa2 pun rembat cover siap2 dulu

    BalasPadam
  2. pasal group retro tu aku ambik..

    BalasPadam
  3. emmm....lagu lagu mcm mana agaknya ye...

    BalasPadam
  4. cover mcm zam-zam and the twilities...group 60-an....

    BalasPadam
  5. kena putarkan ni baru tahu.... harap berbaloi....

    BalasPadam
  6. macam nama roti pun ada..hi-5.
    hehehe

    BalasPadam
  7. kaloo mcm roti tu... mesti sodap

    BalasPadam
  8. baru lihat ada kumpulan ni....
    dijenguk jugak Abg.Long....

    BalasPadam
  9. tanda harga $9.50 (west malaysia only) dari EMI...
    padahal album tu tak dikeluarkan ataupun diedarkan oleh EMI pun...

    BalasPadam
  10. aku pun tak perasan pasal tu....hehehe.
    kau memang kacak.

    BalasPadam
  11. heheh betul ke EMI release album ni..tanda harga tu..musykil tul...

    BalasPadam