Ahad, 26 Julai 2009

JAMAL ABDILLAH - PERPISAHAN TANPA RELAMU (1980)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


34 ulasan:

  1. ismail nak jual 70 ni, beli dgn dia ke?

    BalasPadam
  2. KAT AMCORP MALL TADI... RM 75

    BalasPadam
  3. puashati, tambah rm5 dapat baru...

    BalasPadam
  4. ISMAIL AMPANG TU LP BOGEL RASANYA

    BalasPadam
  5. ada covernya, aku dah tengok...

    BalasPadam
  6. agaknya ler kot, banyak dapat ke dapat bahan tadi?

    BalasPadam
  7. habis seribu lebih lah jugak tadi....

    BalasPadam
  8. aku nak puasa awal bulan ni... hehehe

    BalasPadam
  9. bagus2, sepatutnya dari bulan lepas, rejab, syaaban, ramadhan, pastu puasa 6 syawal.....

    BalasPadam
  10. kih kih kih... ni puasa ada makna...

    BalasPadam
  11. ye ye ye.. aku faham....hehehehe.....

    BalasPadam
  12. pokcik ada dua, satu elok,satu tak berapa ok...best2 album ni

    BalasPadam
  13. aku pun.... yang ni elok tapi mahal.
    satu lagi dapat free tapi lpnya hancuss... banyak daki

    BalasPadam
  14. byk daki boleh dicuci dgn syampoo baby Johnson & Johnson tak pedihkan mater bro...bro aku dapat tip dari forum,ada mamat dari hong kong cuci pakai syampoo tu la, baru plastik lp kita tak rosak....

    BalasPadam
  15. ini memang dah tak dapat di selamatkan lagi.

    BalasPadam
  16. kes macam LP various artist Senada,satu side terlekat gam kayu sakit hati betui tgk

    BalasPadam
  17. fuh...
    ni klasik............
    motor Jamal tu yang klasik..
    hahha

    BalasPadam
  18. ada peraduan kalau beli album ni dan dapat motor suzuki tu la

    BalasPadam
  19. hehe... semalam master tgk lp ni pun dok gelabah lagi. walaupun dia dah ada.
    memang peminat Jamal betoi la dia ni. hehehe

    BalasPadam
  20. dia pon ada muka Jamali jugak,hehehehehe

    BalasPadam
  21. yg ni aku leh konsider as tak membara...

    yang len2 tu...aku nak arghhhhhhhhhhhhhh jamallllllll

    BalasPadam
  22. hehe.... Lp Aida Dan Jamaliah nak?
    aku ada extra

    BalasPadam
  23. Jamalli Shadat- Atok Bomoh pun gua ada,heheheheh

    BalasPadam
  24. nasib baik dah ada....
    aritu ada extra tapi dah jual...

    BalasPadam