Ahad, 12 Julai 2009

ALLEYCATS - DAPATKAH (1980)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


31 ulasan:

  1. Ni hang dah dapat! Logo alleycats tu ler yg aku lukis kat beg sekolah aku dulu. Nostalgia !

    BalasPadam
  2. orait..... menarik pasal cover belakang tak pernah nampak sebelum ni.

    BalasPadam
  3. emmm .... sekali mcm boria laa plak ... heheheh
    7 org tuuu

    BalasPadam
  4. kat mana nak dapat ni? heheheheh

    BalasPadam
  5. kat Pantai Lido .... ngadap Singapore tuu ...

    BalasPadam
  6. dapat kat Ipoh, kirim kat syed.

    BalasPadam
  7. Gambar tu diambil kat Hong Kong. Masa tu Alleycats perform kat sana.

    BalasPadam
  8. betoi tu Zul, ada tulis kat belakang cover LP ni. gammbar dari Hong Kong
    pemenangnya ZUL....! clap clap clap. hehehe

    BalasPadam
  9. Wow... gambar dari Hong Kong...
    Nape Alleycats tak amek gambar dengan Jackie Chan...

    BalasPadam
  10. hehe.. ada. gambar pada lp pirate...
    gambar ni pun Jackie Chan yang tangkap.

    BalasPadam
  11. He he he...hadiahnya ialah...!?

    BalasPadam
  12. besar hadiahnya.... tapi boleh "DAPATKAH?"

    BalasPadam
  13. Boleh dapat ni bro. Dapat download...ha ha ha..!

    BalasPadam
  14. Tahniah Bro Zul....hehehehehehehe
    sbb beri fakta yang betul bukan main serkap saja..
    Tahniah Zali sbb dapat koleksi LP Alleycats ni..

    BalasPadam
  15. fuhhhh dah 29 tahun album ni....

    BalasPadam
  16. Wahhhh masa album ni aku tengah sweet 17 hehehehe banyak kenangan album ni

    BalasPadam
  17. masa ni aku umur 10 tahun.....

    BalasPadam
  18. sekarang sweet lagi ka? hehehe.

    BalasPadam
  19. Sekarang dah ada anak nak masuk sweet 17 pun kekekekekek

    BalasPadam