Selasa, 28 Julai 2009

SOHAIMI MIOR HASSAN - MISTERI CINTA (1985)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

25 ulasan:

  1. yezzaaa,selepas Prolog dan Dedikasi

    BalasPadam
  2. prolog aku terlambat sikit tadi... ada orang sapu dulu

    BalasPadam
  3. depa ni bekas tentera ke Abang Zali??

    BalasPadam
  4. suara "jantan" macam najib hanif gak

    BalasPadam
  5. tadi?? baru rembat ler ni...

    BalasPadam
  6. terjahan bersama midon viva putih....hehehe

    BalasPadam
  7. info lengkap kat situ... tq

    BalasPadam
  8. Errrr... jangan marah bro... gualah 'orang' tu...
    :P

    BalasPadam
  9. hehehe...... dia kata ada iras iras shima.
    kaulah tu

    BalasPadam
  10. Harharrharrr...
    Pecah rahsia...

    BalasPadam
  11. Iras Shima???? huah huah huah..
    melampau betul perbandingan..

    BalasPadam
  12. Nasib baik dia kata iras Shima..
    kalau dia kata iras Sahara Yaakob???
    mesti nko takleh teka Zali...

    BalasPadam
  13. album kalau dalam vinyl kalau dah cabut cover audio kaset, hanya ada logo emi, sama ke seperti yang kamu baru beli?

    BalasPadam
  14. yang penting isinya sama. lp ni salinan utk dj dan bukan utk jualan.
    pasal tu tampal kulit kaset je, jimat kos.

    BalasPadam
  15. bestnya bro,tak dapat lg pon sekeping alibumnya

    BalasPadam
  16.  PROLOG - 1983


    DEDIKASI - 1983



    MISTERI CINTA - 1985



    BalasPadam
  17. aku album pertamanya (prolog) masih tercari cari....

    BalasPadam
  18. tak salah Waemesul ada,tp not for sale, puas gua memujuk nak belis

    BalasPadam
  19. seingat aku kan ke ada di keluarkan dalam bentuk kompilasi album ni ..."Memori Hit""

    BalasPadam