Jumaat, 3 Julai 2009

KOMPILASI EMI - TOP HITS - JILID 11 (1975)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

27 ulasan:

  1. lagu lagu malatop 70an....

    BalasPadam
  2. ditungguuuuu................

    BalasPadam
  3. emmm aku tak pasti naper aku amik LP nih hari tuu .... depa jual murah gila ....
    takpa laaa .... layannnnnnzzzzzzzzzz

    BalasPadam
  4. Ini kompilasi rare punye ni ! Peergghhh !

    BalasPadam
  5. kau dapat murah ke? aku ambik lp ni rm40.

    BalasPadam
  6. gary gideon masa kecik ni....

    BalasPadam
  7. perhhhh ..... harga sembelih tuu .....
    takpalah .... bukan senang nak dpt .....
    tak silap aku ada offer LP nih kat Jai & midon hari tuu ....
    tapi depa menolak .... heheheh

    BalasPadam
  8. gary gideon sekarang masa di Penang Jazz Festival

    BalasPadam
  9. selalunya mcm tuu laaa .....
    kena terjah sendiri .... tgk sendiri baru puas hati nak amik ker tak ..... heheheh
    kalau ikut tepon nih .... susah sket ....
    tapi ada MMS pun .... kengkadang kasi susah penghantar laa plak ....
    aku hantar kat depa .... depa tak leh tgk ..... depa hantar kat aku .... aku plak tak nampak .... hehehehe
    lain service provider .... mmg payah nak view MMS

    BalasPadam
  10. emmm ..... aku pun dah lupa ....
    tapi mmg aku pegang LP nih .... dan offer kat .... sama ada ko atau midon .....

    BalasPadam
  11. dia nih ..... mmg sessionist drummer yg paling handal di Malaysia .....

    BalasPadam