Selasa, 28 Julai 2009

AHMAD NAWAB - MENGENANG DIRIMU (1983)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


19 ulasan:

  1. yeah....dato ahmad nawab dan saxaphone nya...

    BalasPadam
  2. mohon jadi rakan ...terima kasih

    BalasPadam
  3. bestnya... album ni pun saya cari juga...

    BalasPadam
  4. boleh katakan semuanya best best album Datuk Ahmad Nawab

    BalasPadam
  5. takde lagi ke pakdin? nanti dapatlah tu.

    BalasPadam
  6. kalau jumpa beritahu aku bro

    BalasPadam
  7. nanti aku tanya Dato' Ahmad Nawab sendiri nanti.

    BalasPadam
  8. tah2 dia pon takdak,hehehehehe

    BalasPadam
  9. hehehe...
    Dato' ni ada simpan semua albumnya cuma yang extra tu tak pasti lah kot.

    BalasPadam
  10. try tgk bro bodek2 dia mana tau ada extraganza satu dua,blh beli kat pakcik

    BalasPadam
  11. Itu kena tanya khir, dia selalu jumpa dgn Dato' Ahmad Nawab pasal urusan kerja.

    BalasPadam
  12. abg sezali sy nk koleksi ni..utk buat lagu back up.sy ni dj umah org kawin

    BalasPadam