Rabu, 8 Julai 2009

AHMAD NAWAB - BINTANG PUJAAN (1981)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


29 ulasan:

  1. woyyoooooooooo
    sudah rembat kaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  2. heheheh ok2
    menda2 cam nih mmg kena cepat .....
    barang panasssssssss
    cepat habisssssss
    heheheh

    BalasPadam
  3. aku ingat hang tak minat ....
    aku publish dlm site aku ....
    utkkengkawan lain .... heheheh

    BalasPadam
  4. kena pantasss takut terlepasss.

    BalasPadam
  5. ni genre Playback Channel, mesti aku minat. hehehe

    BalasPadam
  6. emm .... ahad nih .... InsyaAllah ....
    kalau ada jodoh .... terjumpa yg klasik lagi ....
    aku sms kengkawan

    BalasPadam
  7. Ini pun dinanti & ditunggu...

    BalasPadam
  8. wea ada keluarkan kompilasi instrumental ahmad nawab

    BalasPadam
  9. ada tapi tak semenarik LP nih pakcik .... hehehe
    keluaran semula .... kurang .... Ummmphhh

    BalasPadam
  10. antara yang sangat dinantikan...

    BalasPadam
  11. SOUNDNYA MELETUP
    DRP MASTER ASAL
    ADA 32 LAGU
    BARU DPT DRP RAKAN DI WEA

    BalasPadam
  12. tak .... maksud saya .... "barang" lama nih ... nilai sentimentalnya lebih tinggi ....
    kalau nak layan lagu .... dah ada mcm2 version dah .... hehehe .... tapi cd WEA tuu .... pasti akan di dapatkan juaaaaaaaa

    BalasPadam
  13. HARI INI DPT 20 ALBUM KELUARAN WEA/EMI
    KOMPILASI SATU PENGHARGAAN DAN MEMORI HITS ARTIS RETRO

    DJ NASA THR TOLONG HANTARKAN
    HEEE,,,,, ..

    BalasPadam
  14. zali dapatkan lp lp Ahmad Nawab ni utk mintak Datuk tandatangani pada semua Lp yang zali ada. Ada sahabat selalu berurusan dengannya.
    Tinggi sikit value nya nanti.

    BalasPadam
  15. Khir lah sahabat zali yang berurusan dgn Datuk Ahmad Nawab ni.
    hehehe

    BalasPadam
  16. alamak pakcik .... takan takde untuk saya kot ....
    kasihanilah saya .... anak yatim kematu ....
    dah berapa lama dah saya tak dpt bahan2 terjah ....
    please pakcik .... pleaseeeeeeeee .... I beggg you ....
    You're my friendddddd <--- gaya Sudin mintak loan .....
    heheheh

    snap laa gambar pakcik .... nak tgk ....
    cd2 keluaran semula ker semua pakcik ...
    beruntung pakcik ....
    leh kasi contact no nasa ....

    BalasPadam
  17. sori
    ada dlam 50 keping

    atas sekali - uji, razis dan ahmad nawab
    jng mare

    BalasPadam
  18. adehhhh
    sakit jiwa aku tgk ....
    nak beli nih semua .... makan ratusan ringgit niii ....
    takde Double ker Tripple ker pak cik ...?

    BalasPadam
  19. tiada yang dua
    semua satu - satu set
    emi/wea akan keluarkan album inggeris tempatan/asia
    spt dj dave, khaty, s aini, jenifer yen, teresa carpio, anita sarawak, frances yip, tracy huang
    tunggu........................

    BalasPadam
  20. ini yg dinanti2kan selama iniiiiiiiiiii
    yahooooooooooooooooo

    BalasPadam
  21. free? beruntungnya....
    pakcik dah minat kumpul cd, lp semua tu bagi zali jagakan.
    hehehehe..

    BalasPadam
  22. tapi sekarang semua release EMI dan Warner Music sekarang di bawah Warner Music setelah EMI Malaysia tutup.

    BalasPadam