Rabu, 8 Julai 2009

BERGEMBIRA DI HARI RAYA (1977)


akan datang di Bulan Ramadhan ini di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


44 ulasan:

  1. opsss popok pon nak kumpul album2 raya daaaa

    BalasPadam
  2. ni pun apa boleh buatttttttttttt
    sempoiiiiiiiiiiiiiiii

    BalasPadam
  3. erk...
    pose x lg kuar dah lagu raya...
    ekekeke

    BalasPadam
  4. Dah nak raya lagi...rasa mcm baru aje lagi aku dok wish kat korang selamat hari raya..

    BalasPadam
  5. album Raya yang lama lagi evergreen...

    BalasPadam
  6. semangat Raya tu yang penting. hehe

    BalasPadam
  7. begitu cepat masa berlalu......raya nak datang lagi

    BalasPadam
  8. dah 4 kali raya kat multiply rasanya aku.. adehhh

    BalasPadam
  9. aku masuk 3 kali.... hehehe

    BalasPadam
  10. album nih .... seolah2 .... album DEFAULT .... peminat klasik mesti menyimpan 1 .... heheheh ..... termasuk aku .... ahaks

    BalasPadam
  11. kesian kat ko .... boring ker .... sorang2 raya dlm multiply .... heheheh

    BalasPadam
  12. alamak .... tgk posting2 hari nih ....
    terasa mcm nak bangun sahur esok hari .... heheheh

    BalasPadam
  13. aku dah seminggu terasa di bulan posa.
    kami bangun sahur, tapi yang berjaya posa bini aku. aku bukak tghari.

    BalasPadam
  14. bagusnya bini ko ....
    dia ada adik pompuan tak ...
    yg agak2 sebaya dgn Nora Danish ker ....
    hehehe

    BalasPadam
  15. hihihihihi.... puasa "yang yok" tu sir

    BalasPadam
  16. ada... available sampai bulan 10 ni je.
    hehehe

    BalasPadam
  17. alahaiiiiiiii ..... melepasssssss laaahhh sudahhhhhh .....
    apa nak jadi .... apa nak jadiiiiiiiii
    heheheh

    BalasPadam
  18. terlupa.... semua keluar lunch, aku pun keluar sekali.

    BalasPadam
  19. posting posting jugak..fasting jgn lupa....huhuhu

    BalasPadam
  20. lagu raya keluaran senada ada sape2 nak jual?????

    BalasPadam
  21. nanti aku siapkan Time Machine aku ....
    nak setkan balik ke zaman 70an .... heheheh
    aku joke jer ...
    kalau ada aku sms hang dulu

    BalasPadam
  22. antara lp yg memuatkan lagu2 raya terbaik sepanjang zaman....

    BalasPadam
  23. sabar .... lusa aku sampai laaa Ipoh ....
    kalau ada rezeki .... aku jumpa Trader Note seribu tuu ....
    kalau sekeping dpt jual harga best ....
    sekeping saja ... leh angkut 1 lokkin nanti .... ahaks ....
    takdelah .... aku joke kali ke 8 hari nii .... heheheh
    tapi .... kalau ada LUCK ..... adalah hasil tuk kengkawan ....
    tapi yg aku janji .... LP indon .... mesti ada ...

    BalasPadam
  24. indon pun indon lah.
    best jugak layan lagu lagu evergreen indonesia

    BalasPadam
  25. hang pun mau kaaa .... ok2 ....
    kalau takde najis yg melintang ....
    sabtu pun kita dah boleh berbalas2 sms

    BalasPadam
  26. orait.....
    aku lebih berminat dgn artis perempuan

    BalasPadam
  27. kalau jumpa album GE & GE yang ada lagu Kini Hati Dah Senang, ambik LP tu

    BalasPadam
  28. Hetty Koes Endang, Endang S Taurina, <--- wajib atau Sunat utk diterjah

    BalasPadam
  29. terlepas LP ni kat seremban ari tu... org lain pegang dulu

    BalasPadam
  30. nak ker ....
    aku jumpa byk kali dah ....
    tapi takut nak beli ....
    sebab lp nih mmg default ... mesti ada di setiap rumah penerjah

    BalasPadam