Sabtu, 18 April 2009

BUBBLES (1983)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

31 ulasan:

  1. KUMPULAN AWAL DARI PENYANYI IZHAR SEBELUM MENYERTAI KUMPULAN "THE STEPS".
    LAGU HIT IMPIAN HAMPA

    BalasPadam
  2. Salam,
    Impian Hampa ngan Kesetiaan memang top habis masa album ni keluar dulu ..............

    BalasPadam
  3. betul tu bro....lagu tersebut memang malatop.

    alfatihah juga buat arwah Izhar, amin

    BalasPadam
  4. huh best ni abg long.. dah lama mencari stakat la tak jumpa lagi la yang up album ni...

    BalasPadam
  5. memang susah betol nak dapatkan album....
    terpaksa guna sumber lain, iaitu orang perseorangan yang ada 'network' baik dgn bhgn penyiaran.

    BalasPadam
  6. suara izhar memang tangkap syahdu.

    BalasPadam
  7. pergggg....perggggg....
    album idaman hati......huhuhu
    mmg kenangan lagu impian hampa.....
    aku ambik kulit album zalie......

    BalasPadam
  8. Oo patut la da network... RTM pun kalau dah tak guna tu lelong ja la simpan buat apa kan.. hehe
    mmg payah jumpa dah ni...
    sdg mencari jgk album sons of adam...

    BalasPadam
  9. setakat ni ada dalam simpanan album ni.....yang lain masih di cari

    BalasPadam
  10. wah!!..ini sudah boleh mendatangkan "marah"..hehehehe

    BalasPadam
  11. tak, Amcorp stok sama je.
    aku dapat network baru. LP collectors. beli kat dia.

    BalasPadam
  12. album - Sons Of Adam - Memori Duka coming soon

    BalasPadam
  13. bob rezal dia tak ada ker? zali.

    BalasPadam
  14. dia ada sekeping utk simpanan sendiri....aku dah tanya awal awal lagi utk kau

    BalasPadam
  15. Cantek lagi LP hang, aku ada pinjamkan dekat ustaz tp lp dia ada calaq2 dah...kira hang buat dan up la nanti

    BalasPadam
  16. ambil single ko...
    bile aku test denga yg aku nyer...
    tak best sgt...
    ko nyer cd quality ....pregggg preggggg

    BalasPadam
  17. dari imeem tu ka? silakan bro

    BalasPadam
  18. idm 5.16 bagus skit....
    trus ade link utk sedut...

    BalasPadam
  19. betul, dan tak perlu rename files bila kita download lagu.

    BalasPadam
  20. Salam. Saya sekadar ingin bertanya sedikit soalan. Saya tercari2 satu lagu ni, tp saya tak pasti group apa, x silap saya era flybaits, gingerbread, bubbles. Lagu dia instrumental (mungkin ada lirik sikit - tak ingat). Ala2 santana punya muzik & arrangement. hampir2 sama dgn lagu santana - OYE COMO VA. Famous di corong2 radio sekitar 83-84. Kalau tuan2 pernah dengar / tau lagu ni mohon maklumbalas sbb dh lama sgt saya cari lagu ni... t.kasih.

    BalasPadam