Sabtu, 18 April 2009

BLACKROSE (1990)


Kumpulan Black Rose adalah sebuah kumpulan penyanyi rock Malaysia yang mulai dikenali ramai setelah menyertai "Juara Rock Galactica 88".

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


28 ulasan:

  1. walaweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh....
    album berantusssssssssssssss....

    BalasPadam
  2. nak dengar versi LP ni..baik..

    BalasPadam
  3. tunggu...
    cover lp menampilkan 5 anggota berbanding kaset hanya empat orang saja...

















    sorang anggota cabut kot?

    BalasPadam
  4. rasa macam ada editing jer la...
    tapi memang asal 4 jer kalau tak salah....
    lepas tu baru yang ke5 masuk...
    lead gitaris lak tuh....
    lawak tul, lead gitaris cari kemudian...
    hehehehehe...

    BalasPadam
  5. rasa2 nya adalah masalah teknikal dlm pencetakan..tu pasal satu anggota tak kelihatan..hihi..

    BalasPadam
  6. yang pastinya, semua lagu dlm album di di mainkan oleh pemuzik lain dan bukan mereka.

    bila konsert live, itu yang berterabor sikit...

    BalasPadam
  7. hehehehe...
    diorang memang tak masuk studio pun..
    yang masuk pun si AJIN sorang jer...
    lain sumer ZULKIF dan siapkan...

    BalasPadam
  8. yang penting hensem, baru ada komersial

    BalasPadam
  9. hehehehe...
    MARIO la paling meletop dalam band nih...
    dia yang tayang dada kat cover tuh....
    siap berlakon dalam CEREKARAMA ooooo....
    paling rare zaman tuh..
    pemain BASS lebeh perhatian dari penyanyi ngan pemain gitar...
    hehehehehe.....

    BalasPadam
  10. kegilaan ramai masa tu. hehehe

    BalasPadam
  11. perghhhh...mantobbbb...........

    BalasPadam
  12. best ni..
    semalam ade nampak member kau yang berbadan sasa tu bawak LP Ni..

    BalasPadam
  13. patut lahhhhhhhhhhh..
    ade HIKAYAT ROK sume tu....

    BalasPadam
  14. haha...tungguuuuuu semua tu

    BalasPadam
  15. time Juara Rock Galactica 88 ..
    Blackrose main grup no.8 dari berpuluh2 band time tu....

    BalasPadam
  16. ingat kau auze,
    aku kat Galactica, setakat main rollerblade je time tu. hehehe

    BalasPadam
  17. perghhhhhhhhhhhhhh
    ditungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  18. perghhh..hikayat rok versi Lp??....mau menangis dpt nihh...

    BalasPadam
  19. di lihat abg long , terima kasih

    BalasPadam