Sabtu, 18 April 2009

BLUES GANG (1985)


14 ulasan:

  1. DENGAN LAGU HIT DALAM ALBUM NI,
    SAKIT SAKIT SAKIT.....

    BalasPadam
  2. kalau blues gang sentiasa di nanti..
    hehe..

    BalasPadam
  3. Salam,
    Kat back sleeve tu ada mention Aimen main banjo .............. kalau tak silap dia ada satu album tapi tak berapa nak popular. Rasanya ada satu lagu dlm bahasa German dalam album tuh..

    BalasPadam
  4. best album ni..
    aku ade tape je...

    BalasPadam
  5. banyak lagu di album ni tak terdapat dalam kompilasi Blues Gang.
    itu pasal best.....

    BalasPadam
  6. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
    terkesima aku tgk LP ni.....mau menangis nih...kalau memiliki

    BalasPadam
  7. nanti aku pm..kot2 kau berkenan

    BalasPadam