Sabtu, 18 April 2009

ROZITA ROHAIZAD - HINGGA KE AKHIRNYA (1990)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

13 ulasan:

  1. jenguk bro zali......w/pon aku x tahu penyanyi ni asalnyer kat mana.....salam

    BalasPadam
  2. w'salam, penyanyi ni anak kepada Mariani (adik Saloma, isteri P. Ramlee)

    BalasPadam
  3. cam tu ke abang....bakat yang sama ngan Saloma pulak nampaknya tu ye....so pasti lagu-lagu dia Best tu. Lagu2nyer Saloma aja best2 tu bang...
    wah...wahh...minat aku kalau camtu nak dengar suara dia. kena tunggu ni la Abang Zali
    Thanks for Info

    BalasPadam



  4. ROZITA - HARI YANG KU NANTIKAN (1978) - Lp Version


















    ROZITA - HINGGA KE AKHIRNYA (1990) - kaset version


















    ROZITA ROHAIZAD - KEKAL ABADI (2008)


























    Album terbaru Rozita, dapatkan di kedai muzik berdekatan. Memang tak rugi.



    BalasPadam
  5. dah UP rupanyer Versi Kasetnye
    Tima Kasih Abg Long. Masa free aku sedut Album tu ye....sekarang aku lagi kerja ni
    Salam

    BalasPadam
  6. album pertama terbitan Ahmad Nawab.
    album kedua terbitan Susan Goh.

    BalasPadam
  7. orait....selamat bekerja, w'salam

    BalasPadam
  8. huh bro dia ada keluar album ka tahun lepas

    BalasPadam
  9. ya, album terbarunya.
    Best album tu.

    BalasPadam
  10. kena pi usar la kejap lg,bro dah up ka?

    BalasPadam
  11. tak rasanya.... album masih baru, aku dah janji dgn kak Rozie tak up album barunya.

    BalasPadam
  12. ya betul tu, kena support artist2 yang baru keluar album sekrg ni

    BalasPadam