Sabtu, 18 April 2009

HARMONI - NYANYIAN OMBAK (1982)




MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA



14 ulasan:

  1. Salam,
    Syahdu sekali lagu Nyanyian Pantai Timor nih ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    BalasPadam
  2. MY SPECIAL REQUEST TO BRO ZALI:

    kalau boleh
    tolong upkan album ini
    as soon as possible...

    album yg aku cukup minat

    BalasPadam
  3. Betul tu ........... walaupun dah ada cassette version kat site saya, nak juga versi LP sezali1970 nih. Di tunggguuuuu

    BalasPadam
  4. orait insyaallah...dalam masa terdekat ni

    BalasPadam
  5. aku pun minat jgk ni.. dilihat abg long.. mmg best!

    BalasPadam
  6. ALBUM ALBUM HARMONI DALAM SIMPANAN

    BalasPadam
  7. Tak sabar menunggu ni walau dah ada nak jugak CD version yg gemuk2 ni bro zali .....

    BalasPadam
  8. orait....tunggu versi gemuk2

    BalasPadam
  9. ditunggu dgn penuh kesabaran bro, kalau jumpa lp ni dgn lp KRM-Suratan Atau Kebetulan sms saya bro, memang saya minat, nak lengkapkan koleksi HArmoni

    BalasPadam