Selasa, 28 Julai 2009

KINGDOM - JANGAN KELIRU (1982)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


23 ulasan:

  1. best..fav lagu topeng-topeng, saduran dari lagu rainbow2

    BalasPadam
  2. baik punya lubuk ni, tapi umpan pun mesti kaw kaw

    BalasPadam
  3. Dekat 4 tahun bermultiply..baru first time tengok Zali tukar headshot...ekekekekek
    Go Zali.. Go Zali..

    BalasPadam
  4. adusss...sekali berpuluh Lp di angkut balik....

    BalasPadam
  5. perghhh..cayalah...dpt lagi Lp nihh...lagi cantik cover dia.........puas hati nihhh...

    BalasPadam
  6. personally bg akulah......lagu2 diorang nih bukannya best sgt pun...aku dgr yg kasiimmm rip Lp dia tuhh, tak boleh masuukkk lagu2 diaorang nihhh....hehe...mungkin bkn taste aku.............tp klu jumpa yg murah2, nak jgk beli & "SIMPAN"............sbb cover dia cun tuhhh...

    BalasPadam
  7. yg seksi tu nama kir rupanya.. hi hi

    BalasPadam
  8. macam lp baru released je conditionnya

    BalasPadam
  9. mungkin lain genre tu.. hehehe

    BalasPadam
  10. fuh !!!
    ini kalau dapat..
    memang sedap...

    BalasPadam
  11. dia ada slow skit dari Sweet Charity, gua pun payah nak masuk

    BalasPadam
  12. kir tu Kingdom In Rock ler..............

    BalasPadam
  13. bro boleh jadi kontek tak wa lama tak dgr laku kingdom in rock

    BalasPadam