Rabu, 8 Julai 2009

RAHIMAH RAHIM - MARI MEMBACA (1973)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


39 ulasan:

  1. ABCDEFG........XYZ, ok dah membaca, hehehehe.....

    BalasPadam
  2. hehehe.... bagus bagus...
    kalau cikgu yang mengajar tu Rahimah Rahim mesti pass punya.

    BalasPadam
  3. tapi kalo dia ajo pakai baju mcm gambo atas, kompom tak pass....hehehe

    BalasPadam
  4. hehehe.... asyik khayal je

    BalasPadam
  5. wuyyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
    mmg best niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    BalasPadam
  6. LP tahun 1973 .... sezaman dgn album last P Ramlee

    BalasPadam
  7. kalau sekarang publish album tajuk camni gerenti takleh buat sale..

    BalasPadam
  8. hehehe... dulu pun kalau Rahimah Rahim tak pakai seksi tak jalan jugak kot

    BalasPadam
  9. kalau pakai lebih seksi .... tajuk bertukar menjadi
    Mari Sekodeng ...... ----- ramai-ramai heheh

    BalasPadam
  10. perhhh .... seluar dia pakai tuu ... leh muat 4 org tuu .... hehehe

    BalasPadam
  11. nanti kalau ada jumpa yang extra saya bagitahu pak miraks.

    BalasPadam
  12. sebelah kaki seluar sumbat 2 orang ke?

    BalasPadam
  13. SEMUA LAGU DLM ALBUM INI ADA
    TAPI LP TAK ADA
    DRP EP

    BalasPadam
  14. tanpa segan silu ingin aku ucapkan aku cinta padamu....

    BalasPadam
  15. seluar Fesyen nih telah dijadi Bunny Suit di dalam kilang yg menggunakan konsep Clean Room ....

    BalasPadam
  16. nko memang x malu nordin..ekekeke

    BalasPadam
  17. senang ye nak sapu sampah..

    BalasPadam
  18. mcm nih punya besar .... tayah sapu .... vakum terus saja .... hehehe

    BalasPadam
  19. bukan habuk je, dengan orang orang sekeliling dia sapu...

    BalasPadam
  20. woyyoooooooo ....
    tapi pakaian mcm nih .... mmg bagus dipakai ketika menghadiri majlis2 rasmi di Amcorp ataupun Lokkin ....
    senang nak vakum LP/Kaset .... hulurkan tangan sehingga jari melepasi kaki seluar melalui seluar tersebut .... dan ragut laa apa2 yg patut .... ahaks

    BalasPadam
  21. sakit perut aku dok gelak malam nii ....
    hahahahah

    BalasPadam
  22. jangan hang sambung gelak sampai ke pagi sudah....

    BalasPadam
  23. erkkk .....
    esok malam baru aku leh sambung gelak sampai pagi ....
    Jumaat Cuti dan isnin depan cuti .... saat yg indah bg penerjah ....
    melancong sambil menerjah dr London Paris New York (Dunhill)

    BalasPadam
  24. Belajar Membaca ... sempoi je tajuk album ....
    ditunggu album ni sambil nak belajar

    BalasPadam