Selasa, 28 Julai 2009

SHARIFAH AINI - HARUM DALAM KENANGAN (1981)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


20 ulasan:

  1. ni pun killer album kak pah jugak

    BalasPadam
  2. payah dapat lagu terbang helang kat album kompilasi kak pah

    BalasPadam
  3. terbang helang....lagu cukup popular era 80an...seri dewi malam lagu diberi nafas baru...

    BalasPadam
  4. dapat pegang je LP ni, huhuhuhu......

    BalasPadam
  5. kalau zali tak jadi angkat tadi aku yg remmmmbattttttt.......

    BalasPadam
  6. pasal dah booking ni jai, pasal tu seller tu simpan kat aku masa kau dtg itu hari.

    BalasPadam
  7. tak per popok ada bantuannnn.

    BalasPadam
  8. brooo pinjam cover,, nak tepek kat my playlist

    BalasPadam
  9. cam wajah penyanyi dangdut Indon Elvi Sukaesih masa dia muda dulu ye......ada iras...tu....

    BalasPadam
  10. kalau zali tak jadi angkat, aku dulu yang dapat, sebab aku dah pegang pun masa tu, hehehehe.......

    BalasPadam
  11. tak per, lain kali mukin ada lagi... (sebenarnya masa aku datang ari tu, 2 album s.aini tu ler yg aku target, hehehehe......)

    BalasPadam
  12. hah........... kan dah nak ada harapan...............

    BalasPadam
  13. orait, kawan kawan lain yang ada extra mesti dapat tolong punya....

    BalasPadam