Rabu, 22 Julai 2009

ANITA SARAWAK - DAMAI (1982)


22 ulasan:

  1. siapa tiru siapa? Anita Sarawak ka, Micheal jackson?
    hehehe

    BalasPadam
  2. WARNA KULIT ALBUM PUN DAH LEBIH KURANG JE. HEHEHE

    BalasPadam
  3. rasa2nya .... masa nih .... rabut micheal jackson mmg dah palsu ker?.
    muka pun dah sejibik Diana Ross tuu ....

    BalasPadam
  4. zaman nih .... Mee Maggie punya iklan dah sampai seluruh dunia kot .... heheheh
    ramai yg minat rambut kerinting megi ....

    BalasPadam
  5. Wow... Best cover concept ni... Simple tapi ada hooks...

    BalasPadam
  6. kulit album versi Indonesia tajuk lain. ada burung sekor kat bahu kak nita lagi

    BalasPadam
  7. album Cinta Kilat ni consider sbg album lain di Indonesia sbb susun atur lagu serta ada penambahan beberapa lagu dari album kak nita yg terdahulu walaupun guna cover yg sama..

    BalasPadam
  8. wow... ada versi lain album ni...

    BalasPadam
  9. best ni..
    aku ade LP nya..mana dapat ntah...

    BalasPadam
  10. hehe... boleh tak ingat tu...

    BalasPadam
  11. Mamat ni suka tiru MJ gak...

    Lagu
    Beat It --> Kul It
    Thriller --> Kupandu Laju... harharrharrr

    BalasPadam
  12. tu belum masuk lagu Bidin.... lagi real punya...

    BalasPadam