Rabu, 8 Julai 2009

THE UNWANTED - PELANGI (1982)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

29 ulasan:

  1. alamak pelangi, jangan tunjuk nti jari kudung....

    BalasPadam
  2. album yg paling manyakitkan hati aku ....
    sampai sekarang aku tak dpt2 .... kaset mahupun LP ....

    BalasPadam
  3. ye ye... aku ada lp.
    jgn marah aaaaa.

    BalasPadam
  4. heheheheh
    tak .... tak marahhhhhh ..... bapak tak marahhhhhhhhh
    heheheh

    BalasPadam
  5. pertemuan yang pertama kaliiiiiiiii ....
    terasa mesra .... menusup di jiwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    archhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    aku suka sangat lagu tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  6. tiap kali aku dgr lagu tuu ....
    otak aku balik zaman 1982-83 ....
    teringat kampung aku yg dah jadi VIP City (Sunway Tunas) ....
    begitu bykkenangan aku ingat melalui lagu nih .....

    tapi apakan daya .....
    aku pun dah ngantuk .... nak tidoo ....

    Salam Geng .... see ya tomorrow

    BalasPadam
  7. selamat malam...... jangan meracau malam malam ni sudah ... hehehe

    BalasPadam
  8. best of the best..
    nasib dah ado..hehe

    BalasPadam
  9. penah dengar kat sekali lagu dia kat Background Music site Abg Wiraa ni....
    memang best....lagu dia...
    di tunggu versi Numark...
    thanks Bro Sezali

    BalasPadam
  10. yg tuu pun versi bro sezali laa tuu .... heheeh

    BalasPadam
  11. wira, klu ada jumpa album unwanted ni, aku nak....

    BalasPadam
  12. aisey man ....
    ok2 .... berapa keping hang nak order .... hehehe

    BalasPadam
  13. stu dah ler, banyak2 nak wat pe

    BalasPadam
  14. nak kasi aku simpan 1 .... hehehe

    BalasPadam
  15. aiks, hang kan pengumpul kaset, sejak bila jd pengumpul LP pulak ni

    BalasPadam
  16. aku kumpul yg free jer .... heheheh
    takde laaa ....
    kalau aku jumpa .... aku belikan tuk ko dulu

    BalasPadam
  17. hang dah kaya pun nak mintak kat aku yg dah agak kedana ni ke, hehehe.....

    BalasPadam
  18. erkkk .....
    duit tuu tak laku kat Lokkin heheheh

    BalasPadam
  19. fuhhh album ni...lagu penyesalan memang best

    BalasPadam