Selasa, 28 Julai 2009

AZIZ AHMAD - PERUBAHAN (1983)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


22 ulasan:

  1. gambo kat tangga...sempoi jer....

    BalasPadam
  2. adehhhhhhhhh
    zali .... tolong rip cepat2 ....
    aku dah lama tak dgr lagu Kelentang Kelentung tuu ....
    dan Dulu Sayang Kini benci .... heheheh

    BalasPadam
  3. ini album DAAAA BOMBBBBB Aziz Ahmad niiiiiiiiiiiiiii

    BalasPadam
  4. Perhhhhh Lagu Razzi M & A. Ali ....
    senikata Harun Abdul Majid & Habsah Hassan saja tuu .....
    mmg besttttttttttttttttttttttt

    BalasPadam
  5. aku bg tau kat hang betui nihh zali ....
    hang takkan menyesal rip album nih ..... mmg best
    terutama lagu Kelentung Kelentang tuuu .... syokkkkkkkkkk

    BalasPadam
  6. ya ka? orait bagi aku masa terdekat ni. akan aku rip.

    BalasPadam
  7. nama sama, orang tak serupa. hehehe

    BalasPadam
  8. waaaa
    menjadi laaa guna hengfon ....
    tapi kos tinggi .... heheheh

    BalasPadam
  9. LP AZIZ AHMAD DALAM SIMPANAN AKU

    BalasPadam
  10. aku nak album Perubahan jugak .... heheheheh

    BalasPadam
  11. aku mahu perubahannnnnnnnnn .....
    aku mahukan ... revolusi mentallllllll .... heheheh

    BalasPadam
  12. tgh rip ker tuu .... alahai ... sayang jugak ko kat aku .....
    aku dahulukan dgn Jutaan Terima Kasih ..... <--- ayat paksa rip .... ahaks

    BalasPadam
  13. belum lagi... cable tt aku tak sambung lagi. aku cabut masa kontraktor nak servis compressor aircond aku kat luar tingkap depan tt aku masa ahad lepas.

    nanti aku sambung aku rip utk kau. esok rasanya tu.

    BalasPadam
  14. esok pon memadai .... yahoooo .... umpan dah mengena .... heheheheh

    BalasPadam