Ahad, 5 Julai 2009

ABABIL (1989)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

30 ulasan:

  1. Suatu ketika dulu kumpulan ini juga pernah melahirkan sebuah album Rock bertajuk ababil pada tahun 1989...
    lagu2 seperti ababil, cinta belum berakhir ,umpama mimpi, dan badai cinta..menjadi hits mereka pada ketika itu...
    perpecahan berlaku dan mereka menukarkan nama mereka kepada Bil...
    namun begitu ianya tidak dapat kekal lama..

    BalasPadam
  2. esok akan diposkan barangannya...
    insya allah....

    BalasPadam
  3. tukar nama Bil..
    langsung tak dapat buat album..

    tak bayar Bil la tue..
    haha

    ** lepas Ababil..
    vox - Ajid join GET...

    BalasPadam
  4. hahaha...banyak bil tertunggak.

    BalasPadam
  5. boleh lepak2 layan LP Rock - Kapak

    BalasPadam
  6. dashat dashat.... hehehehe.

    BalasPadam
  7. membunuh satu hal....
    demam malarria pun boleh kene..........hahha

    BalasPadam
  8. dah sampai masa tangkap turntable satu tu auze.....

    BalasPadam
  9. insyaAllah...
    nak beli umah la dulu...

    BalasPadam
  10. betul tu bro...pelan2 tak pa seller numark bro sezali ada,heheheheheh

    BalasPadam
  11. hehe..
    allrite brader2 semua...

    akan diusahakan..

    kalau beli sekarang ni..
    gayanya aku akan pasang LP sambil menonggeng bawah katil....

    BalasPadam
  12. jgn tungging nnt kena snooker dgn penyapu buntot...hehehehe...
    kasi la lp pro ripper kita rip bro

    BalasPadam
  13. InsyaAllah..
    akan diberikan pada otai LP Ripper Damansara tu nanti....

    kesian ..banyak zali nak rip..
    takpe..slow2...

    BalasPadam
  14. heheheheheheheehe...

    layan Badol & The Gang lah..
    Fuh !!!!!!!

    BalasPadam
  15. lama betul cari album nih...di tunggu

    BalasPadam