Isnin, 28 September 2009

SWEET CHARITY - BERITA GEMPA (1985)

LP SWEET CHARITY YANG PALING 'RARE'.

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


37 ulasan:

  1. ada tapi sket sumbing...
    sekarang dah jadi hiasan dinding aja...

    BalasPadam
  2. tak pa janji ada bro....kalau bro robwalk mau, cakap byk tak mau, RM100 sekeping tala kat dia

    BalasPadam
  3. lp termahal hari ni aku beli....

    BalasPadam
  4. rembat tadi kat Nashville tkt 3 di amcorp.

    BalasPadam
  5. best tu.. aku pujuk-pujuk dapatlah rm160 utk lp ni.

    BalasPadam
  6. alamak.....leh dapat 10 keping LP indon tu......

    BalasPadam
  7. aku deal dgn mamat mudah.com lp ni. Nashville

    BalasPadam
  8. eh ??? aku nak ni Zalie..
    boleh tak ?????? hehehe

    Nash tu aku kenal....

    BalasPadam
  9. alamakk....erm...
    hehehehe

    dapat ni kan bestttttt..
    banyak ker dapat semalam ?

    BalasPadam
  10. kat amcorp 10 keping je , kat wiraaz 3 keping perabis lebih kurang rm 550 dalam satu hari.
    tak campur hari lain lain lagi...Arghh! cukup lah buat minggu ni

    BalasPadam
  11. Zalie..kalau aku cakap aku nak LP ni boleh tak ?
    terSANGAT geram........ehehehehe

    BalasPadam
  12. nanti dululah kot, nanti aku tanya Nash kalau ada yang lain....
    aku cari lp sweet charity ni pun merata rata baru jumpa.Album dia yang lain tu senang cari. sayang oooo.

    BalasPadam
  13. ok2 Zhalie..
    kalau ade & rezeki kau lebih..
    boleh la yer.......

    BalasPadam
  14. ayat cukuplah buat "minggu" ini yg tak tahann tuuu ....
    minggu2 lain ....??
    heheheh

    BalasPadam
  15. ayat cukuplah buat "minggu" ini yg tak tahann tuuu ....
    minggu2 lain ....??
    heheheh

    BalasPadam
  16. silap.... hehehe. maksud aku bulan ni.

    BalasPadam
  17. sabtu dan ahad nii ... dah dikira bulan lain dah tuu .... so
    ada harapn menerjah lagi .... heheheh

    BalasPadam
  18. heheheh ..... aku pun akan keluar mengundi jugak weekend nanti kut ....
    lama tak cari CD .... pengumpul CD dan merungut dah tuu .... heheheh

    BalasPadam
  19. ikut nafsu tu... sekarang dah lesu. hehehe

    BalasPadam
  20. Lesu utk bulan ni aje tuu! Heheheh!

    BalasPadam
  21. bulan nii pun tinggal 3 hari jer .... hehehe
    pastu dah masuk akaun baru .... heheheh

    BalasPadam
  22. BERITA GEMPA ? Berapa skala Richter nih ?

    BalasPadam
  23. lagu berita gempa asal lagu indon..........

    BalasPadam