Selasa, 1 September 2009

VARIASI ALBUM RAYA (+200 Songs)

UNTUK MUATTURUN
SILA KLIK PADA GAMBAR ALBUM

(CONTACT SAHAJA)





































42 ulasan:

  1. tudiaaaaaaaaaaaaaaaaa
    30 hari lepas raya pon takan habis sedut niiiiiiiii
    yeahhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  2. POSTING TAHUN LEPAS PUNYA....HEHEHE
    TAHUN NI, AKAN DATANG......

    BalasPadam
  3. perhhhhhhhhhhhh
    berasappppppppp Router aku nantiiiiiiiii
    yahoooooooooooooooooooo

    BalasPadam
  4. waaaa....banyak tu.....senada punya tak ada ke.....

    BalasPadam
  5. yg tahun lepas pun tak habis sedut lagiiiiiiiiiiiii
    heheheheh .....

    Diharuskan utk Reripped dgn TT DJ Version tuuu plak ....

    BalasPadam
  6. TAK TIDOQ LA AKU JAWABNYA. HEHEHE

    BalasPadam
  7. buat hari jumaat malam sabtu ..... sementara tunggu sahur ....
    sabtu malam ahad tidak digalakkan ... sebab takut menggangu rutin mingguan pada hari ahad nanti

    BalasPadam
  8. aku tengah kemaruk album ni sampai lp raya yang kat kau pun aku lupa hehehe

    BalasPadam
  9. LP Raya nii ... hang minat tak Jai ....
    cantek depa berdua (Awie dan Rohana Jalil) pakai baju Tradisional menyambut raya ....



    hahahah .... ok geng .... aku mahu tidoooooooooo

    salammmmmmmmmmmm

    BalasPadam
  10. apa daaaaa itu album, ingat raya cina ka......

    BalasPadam
  11. Ini sampai raya cina pun tak leh habis donlod. Kong Xi Fitri bro...hehehe.

    BalasPadam
  12. nasib baik tahun lepas dah byk sedut...
    tahun ni save sket... bleh continue menyedut yg belum...
    tengkiu abg zali...

    BalasPadam
  13. perghhhhhhh
    giler ah
    byk siottttttttt

    BalasPadam
  14. sama sama pakdin.... tunggu album raya yang lain pulak

    BalasPadam
  15. pergghhh! mmg banyak sungguh nie szali...mmg terasa bahang raya dah dekat kalau duduk dalam MP nie ..thanks....

    BalasPadam
  16. abg Sezali terimakasih...bebnyak..
    kan di amek....slow*slow* ;))) (plan-plan)
    now nak grab* Aishah nyer dulu...la
    macih yer...

    BalasPadam
  17. Zali thanks for the songs....muai ni.....sebulan dengar tak habis...

    BalasPadam
  18. bro, saya cari album raya yg ada noramin jadi dj tu...meriah album tu...

    BalasPadam
  19. hahaha.... lagu raya noreen noor takde pulak.

    BalasPadam
  20. hahaha.... lagu raya noreen noor takde pulak.

    BalasPadam
  21. hahahahahah class u zali. Tapi I ingat dulu dia pernah nyanyi lagu LEBARAN yang version Effa Rizan tu kat RTM tv show masa raya tahun 80an.

    BalasPadam
  22. noreen noor penah nyanyi lagu raya ke?

    BalasPadam
  23. noreen noor penah nyanyi lagu raya ke?

    BalasPadam
  24. tak pernah bro tapi dia ada appeared kat RAYA tv show tahun 80an nyanyi lagu LEBARAN. I pernah tengok video nya si Noreen kasi.

    BalasPadam
  25. haha... kawan lama Noreen jawabkan.

    BalasPadam
  26. Triple jangan tak TRIPLE zali............kelakar habis

    BalasPadam
  27. tu kalau tak salah varia Aidil Fitri rasanya, pernah tengok LP nya...Gambar Stage concert something like that.

    BalasPadam
  28. ni album lain, agaknya yang i mentioned tu album lain, oh ya baru ingat nama LP yang i mentioned tu is PENTAS AIDIL FITRI keluaran EMI jugak.

    BalasPadam