Ahad, 6 September 2009

SENANDONG HARI RAYA (1977)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


8 ulasan:

  1. Yeah...suasana nak menyambut hari raya semakin hangat di Multiply. Album ni yg paling aku suka sekali, versi Senada. Kebanyakan lagu2nya dah jarang dan tak dimainkan lagi diradio waktu hari raya. Heran jugak kerana lagu2nya mmg best. Tahniah utk Sezali kerana memiliki album rare ni.
    Cover album ni yg paling aku suka.....menggambarkan suasana hari raya. Selamat Hari Raya utk semua....!

    BalasPadam
  2. huh...aku tak suka album ni, tak best...menyampah...menyampah.....

    uwwwwwwaaaaaaaa.....aku nak album ni, dari zaman aku sekolah aku cari lagu2nya............

    BalasPadam
  3. hahaha... bukan kau dah ada ke?

    BalasPadam
  4. LP nya aku lum ada, tapi lagu2nya baru je ada, amik kat site Hatta, pastu amik kat site Pak Mail, tak puashatilagi aku beli cdnya dgn Vivaputeh....
    nsib baik aku join MP ni, kalau tak tak merasa ler nak dengar lagu2 raya senada ni....

    BalasPadam
  5. sir...aku pinjam cover ni nak wat iklan...

    BalasPadam
  6. sama sama sekali lagi. hehe

    BalasPadam