Rabu, 2 September 2009

ELIAS SHAH - SIAPALAH AKU (1988)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


18 ulasan:

  1. yeahhhhh...rock mana...rock....hehehe

    BalasPadam
  2. Yaaa betul...
    Siapalah aku....
    Tanpa cintamu....

    BalasPadam
  3. POST AWAL AWAL LAGI ... HEHEHE

    BalasPadam
  4. Pernah dengar lagu dia ni dulu. Dan pernah ada kaset dia. Nak tanya la kepada sesiapa yang tahu... ini album dia yang keberapa. Dan dia ada berapa album. Ada satu lagu dia ni memang saya suka... tajuk dia dah tak ingat... tapi beberapa lirik yang masih saya ingat... bunyinya cengginila..."Berhembus angin Disember..... Menghmebus rambut mu... tersingkaplah wajah nan ayu...." begitu la lebih kurang lirik dia... Ada tak lagu ni dalam album ni sezali....

    BalasPadam
  5. tak pasti... kena dengar dulu ni.

    BalasPadam
  6. Lagu Belaian Cinta Disember ada dlm album Nada Cinta - Elias Shah

    BalasPadam
  7. Terima kasih atas info tu bro zeck

    BalasPadam
  8. kaset Nada Cinta - Elias Shah ada dalam koleksi saya...hahaha

    BalasPadam
  9. aku nak beli, boleh?....hehe

    BalasPadam
  10. ramai org mintak bro...nantilah aku up lagu2nya...best gak sebab lagu zaman kita nie...hehehe

    BalasPadam
  11. orait.... lagu zaman remaja. hehe

    BalasPadam
  12. best tu kalau diupkan lagu tu.... lama tul teringin nak dengar lagu tu....

    BalasPadam
  13. saya nak download album kumpulan era pulangmu ku nanti, bagaimana?

    BalasPadam
  14. lagu masa kecil2 dulu,best juga di dengar smpai kini

    BalasPadam
  15. best lagu2 dlm laman ni,teruja rasa

    BalasPadam
  16. nak dptkan lagu2 dlm album ni bole tak? nnt email kat saya kalau ok ek? dfocus01@yahoo.com

    BalasPadam