Ahad, 6 September 2009

SUDIRMAN - IMAGES (1983)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


25 ulasan:

  1. adus mana mau cali ni......sabar, Insya'Allah jumpa nnt

    BalasPadam
  2. aku trade dgn auze jugak ni tadi....

    BalasPadam
  3. hang bgi lp rock ka kat dia,heheheheh

    BalasPadam
  4. perrghhhh memmang rare ni.. susah nak dpt.. harganya pasti 75 keatas

    BalasPadam
  5. mak oiiii !!!
    hampir menangis aku nak bagi Zalie ni bende..

    nasib tukar ngan gf aku...
    hehe

    BalasPadam
  6. yeah.... kini menjadi milik aku... tq sahabatku.

    BalasPadam
  7. dinantikan versi hot & spicy

    BalasPadam
  8. burnmarkz : apa aparaa?
    lu lah ..lembab sangat..
    hahaha

    Jangan nangis2 Sham tengok LP ni ..
    hahaha

    BalasPadam
  9. klau la wa duk depan umah lu..
    hari2 wa dtg tgk itu LP lah.. hahah

    nangis tarak la tp meraung jgk
    anak muda pn suda malepas...

    BalasPadam
  10. lu lah.
    kejap Cinta..
    dulu tanya Lagu Dari Kota ..tak mu..
    ape saje..

    nanti gua dapat lagi.
    gua info..

    jangan takde barang TRADE pulak !!!!

    BalasPadam
  11. itu kota wa suda ade tape la..
    itu cinta belum lagi mat..

    BalasPadam
  12. alamak mcmana nk kuarkan gmbr.. dah lupe

    BalasPadam
  13. ni link utk muatturun lagu dalam lp tersebut. pak mail ada up

    http://smile6670.multiply.com/music/item/13742/Album_Hari_Raya_-_Various_Artis_EMI1981

    kau ada lp ni ke? aku dah lama mencari. boleh jual kat aku tak sham?

    BalasPadam
  14. alamak eh.. janganla begitu bang zali

    BalasPadam
  15. Syarikat EMI pun dh bankrap. Warner Music yg tolong edarkan album dari EMI. Stkt ni album2 yg lama x de kluar lagi atas sbb procedure studio rakaman. Jangan sampai studio terbakar atau pita asal rakaman album hilang. Baru orang tercari2 siapa ada simpanan album 2. (X kan sampai orang yg lama mengenali artis lama 2 x de kluar album lama balik even peminat pun dah meninggal?). Kalo mcm 2 susahla nk kenal artis lama kalo orang baru nk tgk serta dengar karya yg terhebatnya.
    X kan nk tunggu sampai 100 tahun / hari kebangkitan baru kluar album lama2. Kalau mcm 2 aku ckp "dh terlambatla".

    BalasPadam
  16. Album Allahyarham Sudirman Versi lagu-lagu Inggeris ni dah pun dikeluarkan oleh Warner Music judul dia "In Down Memory Lane" 2 CD - bagi album "Twinkle-Twinkle Little Star" dan "Images" termasuk jugak lagu One Thousand Million Miles dan 2 lagi lagu...tak ingat la...

    BalasPadam