Jumaat, 14 Mac 2008

ZOL - ZOL (1991)

12 ulasan:

  1. akan datang di
    P L A Y B A C K - C H A N N E L
    di mana segala khazanah tersimpan

    UNTUK CONTACT SAHAJA

    BalasPadam
  2. Mamat model iklan CODE TEN

    BalasPadam
  3. puhhhhhhhhhh....
    remos cantik...
    yeahhhhhh...
    harus tunggu jugak nih...
    terima kasih...

    BalasPadam
  4. penyanyi & model code-10 ni, tak lupa model video klip SEMBILU...lagu2 dia best gak, maklumlah adnan abu hassan yg buat kan?

    BalasPadam
  5. ni cover kat kat wiraaz. clear sikit info tracklistnya....

    BalasPadam
  6. huhuhuhu....wiraaz dah delete aku dari list, tak tau naper! baru plan nak send kaset2 aku ni pd dia...huwarghhhhh, pada siapa aku nak mintak tolong ni?

    BalasPadam
  7. hehehe...ramai yang boleh tolong tu.....

    lebih lebih lagi kalau kaset tu rare.

    ko pm je pada sesiapa yang ko nak mintak tolong....

    aku pun insyaallah boleh tolong kau.

    BalasPadam
  8. oraitttttt....blhlah send nanti thru poslaju yek? ;-)

    BalasPadam
  9. okay. nanti aku pm add. aku kat kau

    BalasPadam
  10. album zol ni besttttttttt sesangat..aku ada kaset jerrr... aku paling suka lagu suria....

    BalasPadam
  11. dan 2 thn album ni diiklankan, lum complete lagi ke bro? hehehehe...

    BalasPadam