Rabu, 19 Mac 2008

AZHARUZZAMAN - MALAM GELISAH

dari penyanyi bersuara Jamal yang bakatnya di gilap oleh Ahmad Nawab...enjoy

19 ulasan:

  1. akan datang di
    P L A Y B A C K - C H A N N E L
    di mana segala khazanah tersimpan

    UNTUK CONTACT SAHAJA

    BalasPadam
  2. huhuhuh...
    gelisah dah nihhhhhhhhh....
    ditunggu...
    terima kasih wiraaz...
    terima kasih sezali1970....

    BalasPadam
  3. ORAIT. NI KULIT ALBUM VERSI KASET. AMBIK KAT ZAMDEKA.

    BalasPadam
  4. huhuhu...
    zamdeka tak masuk contact lagi nih abang long oiiiii...

    BalasPadam
  5. ye ke?
    banyak juga koleksi retro yang dia ada.....

    BalasPadam
  6. sepupu azharina(info palsu)

    BalasPadam
  7. pernah menuntut di Universiti Al-Azhar (info palsu jugak)

    BalasPadam
  8. hehehehe biasalah dunia artis

    BalasPadam
  9. Good.. LIke this album. Masa tu Jamal kat dalam lagi ke..?? Tapi, saya rasa, mamat ni adalah the 'closest' voice to Jamal yang Abang Mad boleh carik, kot? Anyaway, saya memang suka Malam Gelisah ni... Masa nyanyi, kenapa mamat ni asyik pakai spek itam...??

    BalasPadam
  10. tapi sayang mamat ni tenggelam setelah kemunculan Shidee......

    BalasPadam
  11. klon jamal lagi....ada lagu jamal..kau lupa janji...selain malam gelisah.....korban cinta hits juga

    BalasPadam
  12. menarik.... akan di tunggu

    BalasPadam
  13. Nordin... boleh tak tolong ripkan... Thank you.

    BalasPadam
  14. eh.. bukan saya yang rip... semua hasil bro Sir Zali... saya pun dok menanti dengan penuh kesabaran untuk LP ni.
    Semoga Bro Sir Zali akan up dalam masa terdekat ni...

    BalasPadam