Khamis, 16 September 2010

HEADLIGHTS - HALILINTAR (1985)


akan_datang_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA



15 ulasan:

  1. tak kenal pun group ni.. tapi lagunye pernah dengar masa budak2 dulu.. hehe

    BalasPadam
  2. tak sangka dapat. hasil jelingan lp ni kat studio hang tu tempohari.
    bila la pulak lp Elaine tu aku nak dapat. hehe

    BalasPadam
  3. heheheh ... hang suruh mat yie carikan pun dia boleh dpt gak LP Elaine Kang tu .... heheheh

    BalasPadam
  4. matyie lp Kang yang lain tu. hehe

    BalasPadam
  5. ermm rasanya ada Lp tu kat kedai apek kat kb.. tapi lupa lak tajuk album nye..

    BalasPadam
  6. terbitan Life Rekod. kalau betul, album tu lah yang aku cari.

    BalasPadam
  7. sezali mengganas lagi dgn RARE nya...lagu Lumrah Cinta yang popular....

    BalasPadam
  8. tak pernah dengar pulak kumpulan ni..

    BalasPadam
  9. Rare ni kalau Streetlight famous yang ni adiknya kot ada jugak light tuh hehehe mmg rare lah Zali tq bro for sharing ..

    BalasPadam