Khamis, 16 September 2010

DJ DAVE - BIAR (1985)

ALBUM DJ DAVE YANGTERBAIK DI ERA 80AN.

akan_datang_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA



15 ulasan:

  1. teringat Isma Aliff pulak bila dgr lagu nii ,,,,, hahaha

    BalasPadam
  2. hehehe, aku selalu dengo versi tu,
    amik kat site hang aritu....best...

    BalasPadam
  3. aku sekarang menjadi rebutan tau ... bukan rambutan .... hahaha

    BalasPadam
  4. hahaha... tapi aku dah up rasanya sebelum ni. versi lp pak miraks.

    BalasPadam
  5. bestt.. tapi... kan Sir dah up album ni dulu.. rasanya dah rembat dulu.. atau ada double ke Lp nih.. hehe

    BalasPadam
  6. terdouble ler tu, yg ni dia nak tolak kat aku hehehe

    BalasPadam
  7. YANG DULU TU HAJI MIRAKS PUNYA... YANG NI BARU AKU PUNYA. HEHE

    BalasPadam
  8. memang dok cari album ni sbb Lagu Ku Dulu memang catchy

    BalasPadam
  9. nanti jumpa lah tu, insyaallah.

    BalasPadam
  10. lagu2 dlm album ni spt laguku dulu ada dimuatkan dlm album lagenda hits dato dj dave double cd...tak silap 2 minggu lepas dah di pasaran

    BalasPadam
  11. cmner nk dgr lgu pnuh kt cni eek......TQ

    BalasPadam