Sabtu, 4 September 2010

THE ZURAH ll - API (1987)


18 ulasan:

  1. tak pernah nampak lagi cover album niii

    BalasPadam
  2. aku pernah tgk tapi tak ingat kat site sapa.

    BalasPadam
  3. nampak mcm album Rock .... preview lagu Api tgk ... hehehe

    BalasPadam
  4. nanti aku rip satu lagu tu...

    BalasPadam
  5. amacam...?
    gitar solo kalah Slash tu. hehehe

    BalasPadam
  6. puyyooooooooooooooooo
    album rock laaaaa zaliiiiiiiiii
    rip kasi habis cepat wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  7. kaw kaw dia goreng gitar tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  8. aku ada album 1st depa tahun 1985 .... tgk gambar pun leh tahu ... siapa Zurah di sebalik Battle Of The Band ... gambar Rock kaw kaw tuuuuuuu .... tapi lagu 60an .... hahaha

    BalasPadam
  9. skill guitar dia mmg dasyat .... tak pernah dgr dlm album Sweet Charity atau Kingdom atau Search masa tuu .... hahahah

    BalasPadam
  10. haha.. betul tu. dashat giler

    BalasPadam
  11. dari irama pop yeh yeh ke rentak rock tu.

    BalasPadam
  12. lepas rilis album ni.. terus kena rilis album Ahli Bomba tu plk.. barulah Api tak sempat merebak.. hehehe

    BalasPadam