Jumaat, 3 September 2010

GERIMIS - RINDU SEMALAM (1990)

X-GROUP RAHMAD MEGA SEBELUM BELIAU JOIN KUMPULAN MEGA.

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


22 ulasan:

  1. berdiri yg ditengah tu kan bro........ \m/..\m/

    mcm mne r agaknye sore dia waktu tuu....

    BalasPadam
  2. YEZZA... SORANYA NANTI AKU UP PREVIEWNYA.

    BalasPadam
  3. chanteksssssssssssssss
    mmg dinantikan

    BalasPadam
  4. den nak dongar rahmad nak compare time dia gerimis n mega... mana yg mantop!

    BalasPadam
  5. zali suara dia mmg mcm tu ke atau salah speed...? hehehe...tq2x

    BalasPadam
  6. time ni rahmad dikenali ngan nama AILY...

    BalasPadam
  7. yeahhhhhhhh .... info berguna dr Rahmad sendiri di FB ... cayalahhhhhhhhh
    heheheh

    BalasPadam
  8. Sebelum GERIMIS group ni lebih dikenali sebagai kumpulan CAHAYA...

    BalasPadam
  9. okay je.. kadang kadang flash player ada error, tu yang keluar suara chipmunk tu. hehe

    BalasPadam
  10. cayalahhhh.. masih ada lagi album ni rupanya.. hehe

    BalasPadam
  11. yeah... alhamdulillah. tak sangka dapat kat aku.

    BalasPadam
  12. wah..
    pertama kali tahu & nampak ni..
    macam menarik,,

    BalasPadam
  13. memang menarik ni lamuerte... tunggu kemunculannya nanti

    BalasPadam
  14. best Rindu Semalam tu...prewiew benar2 Dahsyat....arghhhhhhhhhhhh...
    tumpang histeriaaaaaaaa

    BalasPadam