Khamis, 30 September 2010

ALI SOBREE - BEKU (1984)


akan_datang_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

33 ulasan:

  1. aku pun nak start kumpul contact terpilih je selepas ni.. setakat ni seperti di atas.

    BalasPadam
  2. kena bawak jumpa Ali Sobree, dua dua lpnya nanti

    BalasPadam
  3. InsyaAllah ... kalau jadi .... aku call hang .... at least ... ada lah jugak kerja utk dia .... heheheh

    BalasPadam
  4. hehehe .... nanti kita cerita kemudian .... sabtu siang mmg hang tak senang yer??

    BalasPadam
  5. best ni,RARE !!

    **thx jugak sebab terpilih....

    BalasPadam
  6. lagu promo pon sgt menarik... tq abg zali sbb sudi pilih saya juga...

    BalasPadam
  7. aku ada lima open house... tak sempat rasanya..
    Ali Sobree pun rasanya pun bizi pi open house kot. hehe

    BalasPadam
  8. yezzaa..
    kalau ada album kedua dan ketiga itu maknanya album sulongnya mesti best.

    BalasPadam
  9. MUATTURUN ALBUM KEDUANYA ADA DI SINI
    http://sezali1970.multiply.com/music/item/5575/ALI_SOBREE_-_SILANgKATA_1985

     

















    RUPA ALBUM KETIGANYA (kulit album ehsan Pak Mail)



    BalasPadam
  10. Wah! lama cari album ni...

    Thanx bro... nostalgia gila lagu2 dalam ni...

    Terima kasih kerana terus percaya dan masukkan gua dalam 'contact terhad' tu...
    Terharu gua...
    :)

    BalasPadam
  11. thanxxx...

    proses BEKU kontek skali...hi hi
    nasib baik nama slamba masih terselit

    BalasPadam
  12. start album ni,Ali Sobree dapat title : Ali Sobree Renba

    Renba tu - Rentak Baru...

    BalasPadam
  13. dilihat...terima kaseh sbb aku ada dlm senarai...
    nasib baik ni album WARNADA...

    BalasPadam
  14. fuh .... nasib baik masuk senarai ..... thanks .... errr ....ali sobree ni ada kaitan dengan syed sobree ke? ....

    BalasPadam
  15. betul ... itu pasal dia suruh jumpa malam .... siang2 dia tak kluar .... Mr DraKoola tuu .... ehehhe

    BalasPadam
  16. InsyaAllah bro ... malam esok kita jumpa dia ....

    BalasPadam
  17. hahaha .... langsung tiada kaitan .... heheh

    BalasPadam
  18. sezali1970 wrote on Sep 30, edited on Sep 30
    "aku pun nak start kumpul contact terpilih je selepas ni setakat ni seperti di atas"

    TQ Zali...

    BalasPadam
  19. terima kasih jugak bro Zali..
    didengar lagu nya sekali..

    BalasPadam
  20. terima kasih jugak bro Zali..
    didengar lagu nya sekali..

    BalasPadam
  21. tq bro kerana masih tersenarai...

    BalasPadam
  22. Salam Abg. Zali......jenguk2 ye....sambil baca koment kawan2...
    terima kasih juga dah masuk dalam senarai contact pilihan tu.....akan dijaga dengan sebaik2nya apa yang sudah diamanatkan dan dipercayakan oleh Abg. zali dan juga kengkawan yang lain....insya Allah

    BalasPadam
  23. TQ Bro ada jugak nama aku terselit sama .. album ni memang best ingat zaman2 aku mula2 masuk keja dulu ni .. nostalgia ....

    BalasPadam
  24. dilihat Bro... tq.. nasib baik streamyx aku yg beku tu dah dicairkan pagi ni... hehe

    BalasPadam
  25. lor.. ini ker album ali sobree
    memula anis tk kenal pn sape beliau ni
    tp dia aktif kt fb trutama kt site bro wira

    bro wiraa br klu lagu dia
    br anis perasan lagu dia

    anis jeling2 kt sini
    bg lbh mengenali beliau

    BalasPadam
  26. alamak..
    trharunya.. nama anis trsenarai jd VIP
    heheeheh

    thanks bro zali

    BalasPadam