Isnin, 19 Oktober 2009

RIDEWAN ABU HASSAN (DWEN) - DANG MENGALAI (80an)

LP PERTAMA DWEN SEBELUM KE 'EMI'

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


16 ulasan:

  1. TERIMA KASIH BRO ZECK UTK KULIT ALBUM NI... yeah!

    BalasPadam
  2. perhhhhhhhhhhhhhhh
    rasa2nya macam dah complete kot?
    heheheh

    BalasPadam
  3. Mungkin... tapi tak tahulah ada yang kita tak persan. hehehe

    BalasPadam
  4. eheheheh .... album kompilasi tak leh kira laaa ... hehehe ....

    BalasPadam
  5. err .... mungkin jugak ada lagi kot .... kena tanya org brunei .... kot2 released kat brunei saja

    BalasPadam
  6. agaknya.
    ada kawan kita dari Brunei yang tahu pasal info ni?

    BalasPadam
  7. takan dia stop nyanyi dlm zaman 80an kot .... masih muda remaja trangtangtang lagi tuu ....

    BalasPadam
  8. dang mengalai ni lagu rakyat brunei

    BalasPadam
  9. kira lagu Patriotik lah ni....

    BalasPadam
  10. Album ni memang ada d brunei dulu sekitar 80an dulu....skrg dah x ada....susah lah bro zali...

    BalasPadam