Ahad, 18 Oktober 2009

ALLEYCATS - DRAMA KEHIDUPAN (1984)

Tq Wira dan Amran utk lp 'Drama Kehidupan' ni... Yezzaaa.

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


13 ulasan:

  1. cun lagiiiiiiiii tuuuuuuuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  2. sebuah lagi album Tahun 1984 .... yg dipulun Liriknya oleh S Amin Shahab ..... selain Dato' Shake - Cinta Dan Hidup

    BalasPadam
  3. yeah... tak sangka berjaya jugak dapat lp ni.

    BalasPadam
  4. memang best album ni....aku paling suka album ni dalam banyak2 album alleycats

    BalasPadam
  5. heheheh .... LP nii melalui TOL yg agak mahal utk di bayar harga sebelum sampai ke owner nya .... heheheh
    ada sekeping lagi aku jumpa ... tapi harga dah tak sama laaa
    heheheh

    BalasPadam
  6. kena pakai SMART TAG, baru cepat sikit kat TOL tu. heheh

    BalasPadam
  7. tulah ..... dia lupa nak reload kot hari tuu .... heheheh

    BalasPadam
  8. best2 , lagi best kalo yg di idamkan dapat di UP

    BalasPadam
  9. hhhehehehe
    aku ada jumpa 1 lagi .... nakker?.

    BalasPadam
  10. agak2 ..... berapa yg perlu turun lagi sehingga jawapan "nak" terkeluar ...
    hheheh

    BalasPadam