Khamis, 15 Oktober 2009

THE SANDPIPERS - DK AMINAH (60an)

EP RAKAMAN PERTAMA JATT BDB
(berdiri di tengah)BERSAMA KUMPULAN
'THE SANDPIPERS'




31 ulasan:

  1. Jatt ke ni? Lain betul mukanya! Nanti aku tanya dia sendiri masa lepas Konsert Malam Kenangan BDB. Timasihhh Sezali atas info ni.

    BalasPadam
  2. sandpipers ni pernah mengiringi Zaleha Hamid , Azim Tjan

    BalasPadam
  3. ni kalo dapat trade best nie

    BalasPadam
  4. Betul, Jatt sendiri pun ada komen mengenai ep ni di facebook.

    BalasPadam
  5. wiraaz, kalau kau jumpak ep ni yang lain, rembatkan utk aku.

    BalasPadam
  6. alamak ....
    hang pun mai EP jugak kaaa ....
    hehehe .....

    BalasPadam
  7. ok2 .... apa2 hal aku kasi sms ON CINTA dulu

    BalasPadam
  8. orait, pasal rare tu yang nak simpan tu

    BalasPadam
  9. Popok tak ada EP ni ke? Cap ayam pun ok jugak.

    BalasPadam
  10. versi aku punya....epnya masih di sana.....

    BalasPadam
  11. geng Hang Mokhtar kaa depa nii semua

    BalasPadam
  12. hehehe....ntah, aku pun tak tau....

    BalasPadam
  13. Hang Mokhtar ada duet dgn azim chan beberapa album .... heheh

    BalasPadam
  14. betul2...tapi tak pasti pulak kat ep aku tu ada hang mokhtar ke tidak

    BalasPadam
  15. jgn kata Hang Mokhtar .... Hang Pun Tadak dlm EP tuu ..... ahaks

    BalasPadam
  16. OK Aminah.... nama penyanyi 60an yg memang tak pernah dengar....
    Tapi kalau DK Aminah tu memang ada...DK Aminah (Dayang Ku Aminah penyanyi dari Brunei) yg top dgn lagunya "Jangan Mengenang".....
    maaf lah ye andai tesilap fakta...

    BalasPadam
  17. oops.. tersilap. terima kasih abg yahya bagi info. dah di adjust. saya yang tersilap

    BalasPadam
  18. Jgn main2 dgn otai....tersilap fakta kena hentamlah jawabnya! Hahahaaaa..!

    BalasPadam
  19. Dayangku Aminah - The Blue Beats , Irama Perindu , dan Kalau ni betu D K Aminah bersama Sandpipers ...

    BalasPadam