Ahad, 18 Oktober 2009

SANISAH HURI - NAMAMU (NYANYIAN HIDUPKU) (70an)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


23 ulasan:

  1. waaaaaaaaa aku suka tgk sanisah huri dlm cover nii ... nampak kiut miut tiut piut betul ...

    BalasPadam
  2. M. Ramlee hang tak suka tgk ka? nampak dada lagi tu. hehehe

    BalasPadam
  3. masa aku g umah ismail kat ampang dulu tu....dia hadiahkan aku cover lp ni sebab piringnya tarak....adoi sedih pilu aku sebab album ni aku memang cari2 sejak dulu....tapi sekarang aku dah ada, baru je dapat minggu lepas dari lambudada......

    BalasPadam
  4. opss....lupa pulak versi ep pun ada hasil terjahan Wira....yeeehaaa..

    BalasPadam
  5. kadang kadang rezeki tu ada, cuma lambat atau cepat je. insyaallah.

    BalasPadam
  6. betul2, aku setuju.....apa pun album ni memang mantap.........

    BalasPadam
  7. lepas nii harap2 akan ada versi kaset plak kot ..... mcm dok tunggu Kambing Bermisai laa kot .... ahaks

    BalasPadam
  8. ada ong dapat ler nanti tu.........

    BalasPadam
  9. hehehe... insyaallah ada nanti tu

    BalasPadam
  10. eheheheheh
    ada ..... tapi album Sanisudin saja .... ahaks

    BalasPadam
  11. salah satu awek aku..hihhiiihihii

    BalasPadam
  12. pangkat makcik lah bro. hehehe

    BalasPadam
  13. takpe..........time ni jer nak anggap awek..
    bukan sekarang..hahaha

    BalasPadam
  14. kalau sanisah nampak dada lg best...he...he

    BalasPadam
  15. tak jemu dengar lagu lagu dalm album ni

    BalasPadam
  16. lu beli dari mana album ni?heheheheheh

    BalasPadam
  17. beli kat sorang mamat rocker di Alor Setar, Kedah.... hehehe

    BalasPadam
  18. kasi UP kiter punya sudah abuse la by MP.... mau rasa sentuhan dari studio baru la....

    BalasPadam
  19. Studio baru.. ditambah pulak dengan sistem bunyi digital yang keluar dari soud card Creative SOUND BLASTER 7.1 dan ditapis pulak melalui HDD baru 1TB sudah pasti akan lebih mengancam.. hahahahahaha...

    BalasPadam