Selasa, 18 Ogos 2009

YANG NALIS - JASA IBU (1987)


16 ulasan:

  1. Yang Nalis - seorang lagi anak didik Andy Yunus dan pernah muncul pada usia 14 tahun dengan sebuah album "Jasa Ibu" terbitan NSR (1987). Lagu lain yang popular ialah "Insan Biasa". Namun begitu, kemunculan Yang Nalis tidak berapa disedari oleh peminat seni suara mungkin kerana kurang promosi.

    BalasPadam
  2. Ingat YANG NAJIS tadi...
    Hihihi...

    .........

    Memang tak SEDAR akan penyanyi ini.
    Thanx bro berkongsi info... lu memang retro!
    :)

    BalasPadam
  3. hehe..sampai hati lah lu ni bro.
    lawa Yang Nalis tu... hehehe

    BalasPadam
  4. Harharrharrr...
    Memang lawa... muka stail 80-an...

    BalasPadam
  5. kira oraitlah tu. heheh
    sekarang umurnya 36 tahun, mesti maintain lagi tu agaknya.

    BalasPadam
  6. kalu sekarang umornya 36tahun consider bleh lagi ni...

    BalasPadam
  7. mmg dia ni kurang dikenali...tp ada la jgk masuk rancangan tv....

    BalasPadam
  8. antaranya tak silap aku Mekar Sejambak pun ada,
    artis seangkatan dengan Darwina,Syafinas dan Wann.

    BalasPadam
  9. ya...tp dia ni senyap je lps tu...x de publisiti pon....

    BalasPadam
  10. seangkatan dengan Melor yg kemudian join kumpulan Freshies...pernah nampak album ni dulu tapi tak pernah dengar lagu lagu nya...

    BalasPadam
  11. insan biasa paling popular....jasa ibu best gak

    BalasPadam
  12. walau apapun...skrg dah jadi bebudak "rare" la mereka ni....hehehee...

    BalasPadam
  13. yang nalis seangkatan andrian dan idahardanila kalau tak silap le

    BalasPadam