Selasa, 18 Ogos 2009

DOUGLAS - GADIS TOKYO


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

12 ulasan:

  1. mana pegi dah Douglas ni. dah jumpa gadis Tokyo nya kot.

    BalasPadam
  2. adusssssss...x nmpk nasib laa...ahaksz

    *douglas nihh penah jadi juri tetap sinpaore idol dulu...
    komen dia bnyk yg kelakar tp adakalanya tuu pedas jgk...

    BalasPadam
  3. ooo... tq utk infonya fara.

    BalasPadam
  4. Tengok nama pencipta lagu dia pon dasat gak ni...
    saya pon tak ingat penyanyi ni...

    BalasPadam
  5. penyanyi dari Singapura, bekas kumpulan Energy.

    BalasPadam
  6. mat saleh ke nie bro? maksud aku dia org puteh ke?

    BalasPadam
  7. paling minat lagu Sutera Hati....

    BalasPadam
  8. campor campor.... hehehe macam Abbas Saad footballers tu

    BalasPadam
  9. album pertama dari PMC Singapura yang kemudian dikenali sebagai BMG, dan kini syarikat dikenali sebagai Sony Music

    BalasPadam
  10. hahah album ni memang best sangat...masih simpan elok2 kaset dia...

    BalasPadam