Isnin, 17 Ogos 2009

HERMAN TINO - PERSIMPANGAN (1987)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

29 ulasan:

  1. Macamana rupa cover nya agaknya

    BalasPadam
  2. hi hi ..ada pong LP dia
    nak sign ni kasi kat budak2 sri suria, dia slalu lunch sana

    BalasPadam
  3. terimakasihlah krn kasi lagu2nya..huhuhuhuhuh

    BalasPadam
  4. bolehlah jumpa nanti... hehehe
    sebut nama mu gerenti makan percuma. hehe

    BalasPadam
  5. takde lagu preview. malam nantilah kasi up

    BalasPadam
  6. LP panas ni..
    sedap dihidangkan panas panas untuk tetamu..
    sebelum ia sejuk...

    BalasPadam
  7. hehehe... macam aku sekarang, demam panas.

    BalasPadam
  8. bahaya tu bro..kalau kat kilang aku asal demam jer tak kira apa
    sekurang2nya 2 hari mc mesti dapat

    BalasPadam
  9. dah 2 hari lah ni mc.
    sakit gig terus demam.

    BalasPadam
  10. adussssssssss..sakit gigi mmg sakit..
    mudah2an cepat baik..

    BalasPadam
  11. hi hi.. cepat2 crowning kan yg sakit tu

    BalasPadam
  12. Fulamak... Wak Herman...
    Mesti best ni...
    Nak jugak lagu2 dari LP ni...
    Tengkiu Abg Zali...

    BalasPadam
  13. boleh... dalam masa terdekat ni.

    BalasPadam
  14. ni album luar kang herman posing pakai topi macam nak beburu kat afrika...

    BalasPadam
  15. Salam,
    Hang Tuah pun bab sakit gigi dia kalah ......... nak dengar lagu 'For Adults Only'

    BalasPadam
  16. ada lagu jawa....yeah....rono rene dewe.(kesana kemari sorang diri)....
    ditunggu....jai juge tentu tunggu lagu ni....TQ sezali....

    BalasPadam
  17. abang yahya ada kulit albumnya...

    BalasPadam
  18. yg ni memang saya tak ada.... kalau ada apa salahnya...

    BalasPadam
  19. antara album herman tino selepas tinggalkan EMI (dia tinggalkan syarikat rakaman tu pada tahun 1986)

    BalasPadam
  20. Salam,

    dah lama cari album ni. Boleh mintak link?

    Terimakasih.

    -din-

    BalasPadam