Ahad, 9 Ogos 2009

DIDI JAMIL - TIDAK MUNGKIN (80an)



akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

24 ulasan:

  1. suara jantan seakan ibnor reza....
    fav pak mail. hehehe

    BalasPadam
  2. best ni zali...
    lagu peberet yang tak berbeza

    BalasPadam
  3. lain semua lagu lagu nya pun best

    BalasPadam
  4. ada lebih simpan kat aku satu..ahaksss

    BalasPadam
  5. ada sekeping, harga yang kau nampak tulah. rm35

    BalasPadam
  6. minggu depan kau turun KL kan... kita check nanti.

    BalasPadam
  7. syokkkkkk...betoiii...suara dia..
    minggu depan aku tak boleh turun kena kerja..
    kau tlg belikan yer....hehehehehehehe
    jap aku bank in duit

    BalasPadam
  8. LP ari tu dah sampai....4 keping tu

    BalasPadam
  9. LP 4 keping tu opisboy aku dah post hari Khamis
    LP yang lain tu hari isnin kawan aku post dari Perlis, sampai KL mungkin hari Khamis agaknya

    BalasPadam
  10. aku pakai duit aku dulu je... nanti dah beli kau bank in.

    BalasPadam
  11. tak mungkin dan yg tak berbeza best

    BalasPadam
  12. kat kulit kaset tak tulis da.... mungkin jugak

    BalasPadam
  13. Wow... Best album ni...
    Ditunggu... Tima kasih abg Zali...

    BalasPadam
  14. jenguk2 Abg. Long...
    thanks....bestnyer suara dia....
    woow......

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum,

    ada x lagik album nie?kalu ada macamana ye cara nak dapatkan nye??

    BalasPadam
  16. waalaikumsalam.... piring hitamnya pernah jumpa lagi. berminat boleh hubungi saya.

    BalasPadam