Ahad, 8 Mac 2009

OTTON - KATAKANLAH (1986)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

13 ulasan:

  1. dilihat bro
    tak pernah terjangkal dek akal ada group ni

    BalasPadam
  2. yang kenal ottoman (ultraman) je...hehehe

    BalasPadam
  3. hehe......aku nak dgr sgtlah otton nih...

    BalasPadam
  4. dulu ade satu grup rock Singapore..

    OTTO nama dia..

    kalau kau dapat OTTO ni..

    aku tak nak pegi AMCORP MALL lagik...

    takde sorang pun aku tengok ade tape/LP Otto ni...

    vokalis Otto ni pakai vox ACES yang dah meninggal tu..
    aku pun lupa nama dia...

    BalasPadam
  5. dah UP ke OTTO tu ?

    Baru aku ingat ..
    NAIM nama vokalis tu...

    BalasPadam
  6. saje nak usik kau je...hehehehe
    aku takde sebenarnya....

    BalasPadam
  7. kau memang siyol lah..........
    baru plan tak nak TERJAH Amcorp lagi .......

    hahaha..

    p/s Raymie..3 CD kau manis2 dalam plastic dah amik..
    weekend nanti amek

    BalasPadam
  8. gabra sekejap....hehehehehe

    BalasPadam
  9. wahhh....nihhh mmg tak siyoll punya.......ok, this week jumpa...

    BalasPadam