Jumaat, 20 Mac 2009

KOPRATASA - EPISOD 111 (1988)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

10 ulasan:

  1. dilihat bro......salam kenal

    BalasPadam
  2. dah lama aku kagum kat site nko ni bro ...... cuma syarat tuk jadi kontek berat sangat ler ....... sampai aku ragu2 nak koment kat site nko nie bro ..... kalau masalah UP lagu tu mungkin akan aku jalani bukankah kita harus sharing bro yer tapi ada satu yang meragukan hamba yaitu Aktif jer kat site, sementara aku ni di pelosok bro ..... line internet pon x seberapa cepat bro ...... apalagi kat tempat aku ni belum ada Line yang selalu aktif bro....teringin juga invite jadi contact tapi itulah yang meragukan aku bro ....Salam Sahabat

    BalasPadam
  3. ada LP ni dari koleksi LP dlm Penantian

    BalasPadam
  4. aktif tu mengikut kepada kelapang masing masing. Sikap menghargai usaha kawan kawan dan saling berkomunikasi tu yang penting.

    jgn segan utk add contact, insyaallah kan di pertimbangkan.
    Selain dari aktif, rekomen dari kawan kawan yang lain juga saya ambil kira sebelum menerima sesiapa sebagai contact saya.

    BalasPadam
  5. Thank bro Zali....atas infonyer ....... memang betui tu apa yang bro sampaikan kerana aku pun merasakan apa2 yang kengkawan lain rasakan bagaimana penatnyer nak tunggu selesainyer UP lagu tu .... harus membazirkan masa yang tidak sedikit serta pengorbanan lain yang tidak bisa di jelaskan satu persatu kira bro2 lain jugak sama cam tu ..... hempeh.....kalau kat tempat aku ni dah Line lembik sering Error pulak ....

    BalasPadam
  6. best ni..
    ade album lagi satu tak ?

    tak silap tajuk nya :

    LAUNGAN...

    BalasPadam
  7. pehhh... sir mmg pengumpol yg hebat

    BalasPadam
  8. sezali : aha !!!!!!
    album tu lah..

    kalau tape..
    cover merah jer..

    best album LAUNGAN ni...

    BalasPadam