Ahad, 20 Julai 2008

REVOLVERS - NAMUN KU PUNYA HATI (1982)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

24 ulasan:

  1. album terbaik dari Revolvers......

    ada lagu terbaik Pesta Lagu Malaysia lagi.....Muzik Muzik Tv3 belum ada lagi masa ni.

    BalasPadam
  2. mmg best ni bo, ada lg ka di sana Lp ni

    BalasPadam
  3. teringat kaset abah aku yg didubbing dulu

    BalasPadam
  4. Kami Revolvers Menghibur Anda

    BalasPadam
  5. best nya
    handsome nya freedie

    BalasPadam
  6. sekeping je ni....rm 45 aku cekau juga....

    BalasPadam
  7. kalau ada hang RENGAU DAN CEKAU KAT AKU SAMA

    BalasPadam
  8. harga tak kesah ka...?

    Madi beli Lp Wings sekeping rm 180....

    BalasPadam
  9. aaaarrrrrrrrrrgggggggghhhhhhhhh, kaku boleh taka Rm45....tu pun mengeletaq kapala lutut....

    BalasPadam
  10. album ni Andre Goh pun pegang jugak tadi.....Jumpa kat Amcorp Mall tadi.

    bersembang dgn dia pasal Lp....

    BalasPadam
  11. hehehehe aku baru dapat EP dia, dua....hang mau tunjuk apa yang hang rip baru dia raspek

    BalasPadam
  12. tak tanya pasal apa ak buat rekod dah, Fatwa Pujangga memang best

    BalasPadam
  13. tak pulak.....lupa jugak nak tanya rahsia rambut lebat dia tu... still mantain lagi.

    Treygsr tak kenal Andre Goh....lepas kita orang belah dari situ baru dia tanya sapa tu...hehehehehe...

    BalasPadam
  14. heheheheheh....
    rambut dia tu , rambut vig ka atau tanam apa....hehehe, sikat sure simpan di poket belakang

    BalasPadam
  15. treygsr pun ada....heheheheh

    BalasPadam
  16. ok bro aku nak log out ni, selama mlm, nak dgr turntable Silver Nordeen pulak....nak dgr lagu Samperit nyanyian Jamali Sadat dan Hamid Gurkha

    BalasPadam
  17. lama da cari yg nie..tq bro

    BalasPadam
  18. tengok muka line-up sket punya skema. takda pakej jadi artis. tapi hasil album, fuh. dasat...

    BalasPadam
  19. lgu ni besh sgt
    i ngh cri lgu mimi asmida keikhlasan ku
    sshnye nk dpt..
    adoi

    BalasPadam
  20. lau ade pleasa let me know yea??
    tQ ;)

    BalasPadam