Ahad, 27 Julai 2008

CENDERAWASIH - Volume lll (1987)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

22 ulasan:

  1. Baru beli kat Amcorp Mall ker Zali?

    BalasPadam
  2. arrivai lagi dashat tadi....

    lp search rm 180 pun serbat.

    3 keping lp je tadi dah lebih dari rm 300 dia lebur....

    BalasPadam
  3. kita kerap ada benda yang sama

    BalasPadam
  4. kita minat 'genre' muzik yang sama....

    pak awang sudah memilik koleksi tersebut, zali baru nak start mencari.....

    sayang bila kenangkan banyak koleksi orang tua dahulu tak di simpan.

    BalasPadam
  5. ya barang yg lama dibuang jangan

    BalasPadam
  6. tapi pepatah orang tua ada berkata kata juga...

    jarum yang patah jangan di simpan di dalam peti.

    pasal tu orang tua zali buang peti rekod player tu pasal jarumnya dah patah.

    dan sekali dengan piring piring nya.....arghhhhhh.

    BalasPadam
  7. Wow!!..
    aku telan air liur saja dengar berita ini..

    BalasPadam
  8. lp tu madi akan scan cover nya esok dan akan aku ripp selepas tu...

    tunggu hasilnya nanti

    BalasPadam
  9. NAK KE RUMAH ZAINAL ALAM KADIR
    NAK TENGO KOLEKSI LP BELIAU
    DNG CERITA ADA ALBUM ROCK
    KEMBARA
    SWEET CHARITY

    BalasPadam
  10. zali ada dengar cerita dia pun banyak koleksi lp,

    xoul (contact zali dan pakcik juga) berkawan baik dengannya.

    BalasPadam
  11. salam pak miraks apa khabar?
    album kedua mereka sapa ada up, tak penah jumpa lagi

    BalasPadam
  12. kasim... http://miraks.multiply.com/music/item/1684/CENDERAWASIH_VOL_II_-_1985
    lagu "SUDIKAH KAU KEMBALI KEPADAKU" best ada cam lagu ABBA sket2....

    BalasPadam
  13. tau lagu deritamu deritaku dan sudikah kau kembali kepadaku disamping lagu raya mereka aje...lagu utk vol III ni apa lagu yang best ek....tak sbr nak dgr....

    ditgk dulu covernya...terima kasih..

    BalasPadam