Ahad, 20 Julai 2008

RAJA EMA - TITIK BERMULA (Vol. 3) 1988

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

17 ulasan:

  1. Yeaahhhhhhhh..
    ada lagu mentari Korea....tu

    BalasPadam
  2. yeah.....kan dah pernah di releasedkan dalam versi cd lagu tu dalam koleksi beliau...

    tunggu versi mercik Lp pula.....

    BalasPadam
  3. hmmmmm...
    betul tu...Zali,versi mercik jer belum lagi...
    honestly aku mmg minat sound yg hg rip dgn Kenwood tu...
    mengalahkan CD....hehehehehe

    BalasPadam
  4. Akan diusahakan mendapat Kenwood, kalau tak dapat aku dapatkan Plywood

    BalasPadam
  5. kalau tak dapat, kita pekena teh tarik kat restoran Dawood.

    BalasPadam
  6. hehehehe, sambil mendengar lagu Mehbood dari filim Andazzz

    BalasPadam
  7. masa album ni kuar shah baru di darjah 4...

    BalasPadam
  8. masa tu mmglah muda... nak dibandingkan skrg dah tua.... hehe

    BalasPadam
  9. kita masa ni dah habis SPM dah...kan pak mail?

    Tua tapi mantain....

    BalasPadam
  10. emm..mentari oh korea..best tuh

    BalasPadam
  11. Jeff ambik cover OK Zali?

    Thanks.

    BalasPadam
  12. Fuhhh! ingatkan tetek bermula...

    BalasPadam
  13. First time nampak cover kaset album ni, ambik yer, tq

    BalasPadam
  14. TQ zali aku ambik cover dia...

    BalasPadam