Ahad, 27 Julai 2008

LIZAWAN - DUNIA YANG KU CUBA (1985)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

11 ulasan:

  1. wahhhhhhh...
    sudah tayang ka???
    banyak cepat projek nih...
    hehehehehe....

    BalasPadam
  2. Cayalah....
    buahtangan baru..

    BalasPadam
  3. buah tangan aku jap jap la.... ada setahun nak rip

    BalasPadam
  4. Banyak ka album melayu hang dapat Zali ?

    BalasPadam
  5. buah tangan dari kau tu, mungkin aku publish kat site aku yang lain....(site orang putih aku)

    BalasPadam
  6. semalam dah sambar 3 keping lp dan dapat 2 lp hadiah dari raymie.

    hari ni cuma 2 keping aku beli dan

    dapat free lebih 50 keping lp dan lebih 50 kaset omputih dari ramstiene dan awang mamat pada aku.

    BalasPadam
  7. Walaupun dapat 2 album melayu..
    tapi berbaloi jugaklah..asalkan bukan pulang dengan tangan kosong..

    BalasPadam
  8. tapi aku pulang dengan poket kosong...hehehehe

    BalasPadam