Sabtu, 26 Julai 2008

PENTAS AIDIL FITRI (1978)

album yang membuat anda semua terhibur di pagi raya....

17 ulasan:

  1. rasa nak raya lak...
    lagu raya ker zali....

    BalasPadam
  2. Selamat hari Raya......hahahaahahahaaha

    BalasPadam
  3. ayah aku dulu pernah ada album ni dulu dlm bentuk kaset tp selepas rumah dinaiki banjir semua kaset dibuang....masa kecik2 dulu pernah juga dengar album ni....dirakam secara live semasa konsert tp seingat saya album ni menampilkan lagu-lagu popular cuma ada satu dua jer lagu raya....antara lagunya yg saya ingat....sudah tahu tanya lagi -noorkumalasari tp kalau info ni salah sorrylah yer

    BalasPadam
  4. Lagu raya cuma Sharifah Aini dan Dj Dave je........lain tu artis bawa lagu hits mereka.

    live rakam dalam studio, sorakan penonton sama je utk semua lagu.

    BalasPadam
  5. wah tak sabar menanti album raya lak

    BalasPadam
  6. tahun ni raya seorang......dengar lagu raya jer lah....dendang perantau...

    BalasPadam
  7. itulah, di suruh kawin tak mau.....

    habis, siapa yang nak masak ayam tuuuu...

    (daialog dari Seniman Bujang Lapok)......

    BalasPadam
  8. rasanya album ni bukan rakaman dari konsert atau persembahan pentas sebenar..kerana lagu yang dimainkan adalah petikan dari album asal...cuma ia dirakam dan di edit konon2nya rakaman konsert...kan sezali?..

    BalasPadam
  9. betul.....

    cuma di awal lagu di tambah dialog penyanyi berbual dengan pengacara Nordin Yahaya.

    seterusnya lagu petikan asal di tambah sorakan penonton.

    BalasPadam
  10. eh .... lawak juga ye ... tak de tulis nama lagu ... tulis nama penyanyi je .....

    BalasPadam
  11. tak pernah di buat sebelum ni....kalau lp 'pirate' tu boleh maaf jugak la.

    sapa beli lp ni masa dulu, terpaksa beli dulu baru boleh dengar nak tahu tajuk lagunya.....hehehehe

    BalasPadam
  12. dulu ada kaset ni...
    tapi pasar malam punya daaa....

    BalasPadam
  13. best juaga ni boleh lah meriahkan suasana di hari lebaran lagi..takde lah nak denagar album raya yg sama je tiap2 tahun...thanks Sezali akan ditunggu kehadirannya..

    BalasPadam
  14. orait....puasa lama dah di ganti ke....

    ingatkan utk diri aku sendiri juge....

    BalasPadam
  15. beres..tak sabar nak tunggu puasa yg akan datang...insya'allah...

    BalasPadam