Sabtu, 26 Julai 2008

BROERY MARANTIKA - SENJA DI KUALA LUMPUR (1980)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

19 ulasan:

  1. Salam,
    Ditunggu jugak Broery album Flower ........... ada lagu LIYA

    BalasPadam
  2. Salam Zali & Morby.. Aku tahu dah, kalau ada Broery, Morby mesti terjah..ekekekek

    BalasPadam
  3. HEHEHEHE....antara peminat setia.

    BalasPadam
  4. Salam,
    Banyak kesah kaseh dengan lagu Broery ......... begitulah penjelasan dari saya.

    BalasPadam
  5. waduh...RM 60 ke harga nak dapatkan Lp ni?...berganda2 dari harga asal dulu yer..

    BalasPadam
  6. gitulah ceritanya.....

    selain aku buat koleksi peribadi, akan di kongsi juga utk contact semua jugak,

    tunggu.....

    BalasPadam
  7. semoga sezali akan terus dimurahkan rezeki dalam pelbagai cara di atas sikapnya yang murah hati berkongsi harta seni warisan zaman...Amin!!..

    BalasPadam
  8. RM60 pun rasanya still x padan dgn valuenya skrg ni

    BalasPadam
  9. bagi yang meminati dan menghargai karyanya ianya 'priceless'......

    BalasPadam
  10. mcm iklan kad kredit la pulak..ekekeke
    Priceless..

    BalasPadam
  11. aku paling minat ... senja di kuala lumpur .... dan...... titiwangsa .... heheheeeh .... lagu pasal banjaran gunung ..... heeehheheehhe

    BalasPadam
  12. layan cover dulu .... lagu Hey! .... begitu menyerlahkan suara Broery ... best banget ...

    BalasPadam
  13. 1984 aku pernah beli LP ni dulu.

    BalasPadam
  14. Salam abg Zali... pinjam sekejap cover depan LP ni untuk preview lagu kat site saya... tengkiu...

    BalasPadam